Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Προστατευτείτε γιατί ήδη ο Τάσος Αρνιακός έριξε τη «βόμβα» για το καλοκαίρι: «Θα είναι το πιο ζεστό που θα έχουμε ζήσει, καύσωνες συνεχόμενοι με 40άρια από...»

Μας περιμένουν αρκετά δύσκολες μέρες...

23 Μαΐου 2024 08:45
Προστατευτείτε γιατί ήδη ο Τάσος Αρνιακός έριξε τη «βόμβα» για το καλοκαίρι: «Θα είναι το πιο ζεστό που θα έχουμε ζήσει, καύσωνες συνεχόμενοι με 40άρια από...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάσος Αρνιακός επιβεβαίωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» αυτό, που οι περισσότεροι φοβόμασταν, δηλαδή το αν θα έχουμε μπροστά μας το πιο δύσκολο καλοκαίρι από άποψη καιρικών συνθηκών, με πολλή ζέστη, καύσωνες και αρκετές μέρες με θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος ανέφερε στον ΑΝΤ1, ότι θα έχουμε μπροστά μας το πιο ζεστό καλοκαίρι των τελευταίων ετών. Η τάση ανόδου είναι ενεργή κάθε χρόνο και, μήνα με το μήνα, ο καιρός είναι πιο ζεστός από την αντίστοιχη περσινή εποχή, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια προς το παρόν με απόλυτα στοιχεία πού θα καταλήξει αυτή η τάση για το τόσο ζεστό καλοκαίρι και το πόσες μέρες θα έχουμε καύσωνες.

Η εξέλιξη των καιρικών συνθηκών στα επόμενα 24ωρα

Ο ίδιος, επίσης, υπογραμμίζει πως για σήμερα (23/5) η μισή χώρα θα έχει μεν 30άρια, αλλά στην υπόλοιπη μισή τα φαινόμενα δε θα λείψουν, με βροχές και καταιγίδες σε Μακεδονία, Θράκη και βορειοανατολικό Αιγαίο, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε και ο Γιάννης Καλλιάνος, αν και το καλό νέο είναι πως η σκόνη έχει φύγει επί της ουσίας και πλέον... μπορούμε να πλύνουμε τα αυτοκίνητά μας.

Φτάνοντας προς το Σαββατοκύριακο, οι περισσότερες περιοχές θα δουν τον υδράργυρο να βρίσκεται κάτω από τους 30 βαθμούς, με βόρειους ανέμους που θα κυμανθούν μέχρι και τα 6 μποφόρ και τον κίνδυνο πυρκαγιάς, παράλληλα, να ελλοχεύει και την προσοχή να είναι στραμμένη και σε αυτό το κομμάτι.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share