Συναγερμός στην Αθήνα: Τηλεφώνημα για βόμβα σε εταιρεία κοντά στο Χίλτον – Αποκλείστηκε η οδός Βεντήρη

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές στην Αθήνα, καθώς σήμανε συναγερμός σήμερα 8/5 νωρίς το απόγευμα στην περιοχή του Χίλτον, μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας σε κτίριο με γραφεία.
Με την ευκαιρία, δείτε: Τέσσερις συλλήψεις για την έκρηξη βόμβας σε βενζινάδικο στον Πειραιά και σε κάβα στην Καλλιθέα
Τηλεφώνημα για βόμβα
Πρόκειται για εταιρεία με laser και αποτριχωτικά μηχανήματα. Βρίσκεται στην οδό Βεντήρη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστος -στις 16:30- ενημέρωσε με τηλεφώνημα το 100. Όπως είπε, υπάρχει βόμβα στο κτίριο που θα εκραγεί, δίχως όμως να δίνει χρονικό περιθώριο.
Άκολούθως ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση η οποία απέκλεισε την οδό Βεντήρη. Στο σημείο έσπευσε μονάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛΑΣ.






0 ΣΧΟΛΙΑ