Σάββατο, 11 Μαΐου 2024

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είναι σαφής: «Η σημερινή μέρα θα κυλήσει ήπια αλλά με...»

Η αναλυτική πρόβλεψη του μετεωρολόγου

28 Απριλίου 2024 09:42
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είναι σαφής: «Η σημερινή μέρα θα κυλήσει ήπια αλλά με...»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός σήμερα 28/4: Σύμφωνα με την αναλυτική πρόβλεψη του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη με ήπιες καιρικές συνθήκες, αλλά και πολύ ισχυρούς βοριάδες μέσα στο Αιγαίο, θα κυλήσει η σημερινή ημέρα στη χώρα μας.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης τον καιρό για το Πάσχα: Καιρός: «Όλα δείχνουν ότι την Μεγάλη Βδομάδα...» - Τι λένε οι μετεωρολόγοι για το Πάσχα

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Για σήμερα, Κυριακή, προς τα ανατολικά και βόρεια, όπως και στην βόρεια Κρήτη, θα συναντήσουμε κατά τόπους συννεφιές, μάλιστα δεν αποκλείεται προς τα βορειανατολικά και ηπειρωτικά να υπάρξουν πρόσκαιρες, τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι τόσο μέσα στο Ιόνιο αλλά και το Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες - βορειοανατολικές διευθύνσεις με μέτριες και προς το Αιγαίο ισχυρές και τοπικά πολύ ισχυρές εντάσεις, με τον υδράργυρο να προσεγγίζει κοντά στο μεσημέρι τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένουμε ηλιοφάνεια αλλά και λίγα τοπικά σύννεφα προς τα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις με τοπικά πολύ ισχυρές εντάσεις προς τα ανατολικά και τον νότιο ευβοϊκό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί το μεσημέρι στους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, επίσης, αναμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές συννεφιές αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από ανατολικές, νοτιοανατολικές διευθύνσεις με τις εντάσεις του να κυμαίνονται στα 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα προσεγγίσει τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Η Μεγάλη Εβδομαδα ξεκινά με βοριάδες μέσα στο Αιγαίο, χωρίς αξιόλογες βροχοπτώσεις.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share