Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Παναγιώτης - Ραφαήλ: Ο μικρός μαχητής είχε γενέθλια - Έκλεισε τα έξι (video)

Χρόνια πολλά στον μικρούλη!

12 Απριλίου 2024 10:02
Παναγιώτης - Ραφαήλ: Ο μικρός μαχητής είχε γενέθλια - Έκλεισε τα έξι (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ που συγκίνησε όλη την Ελλάδα με την μάχη του με τη νωτιαία μυική ατροφία γιόρτασε τα γενέθλια του!

Έγινε έξι ετών!

Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια χρειάστηκε να ταξιδέψει στη Βοστώνη των ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για την αντιμετώπιση του προβλήματος, μάχη στην οποία στέφθηκε νικητής.

Έκτοτε, ο αγώνας του συνεχίζει να συγκλονίζει όλους τους Έλληνες. Με την ευκαιρία δείτε: Συγκινεί ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ: Δυναμώνει και περπατάει - Συγκλονίζει το μήνυμα αισιοδοξίας των γονιών του

Οι γονείς του μικρού μαχητή, μοιράστηκαν στα social ένα βίντεο από τα γενέθλια του, όπου σβήνει τα κεράκια, ευχαριστώντας για τις ευχές.

«Σήμερα το αγοράκι μας έγινε 6 ετών! Είμαστε περήφανοι για όσα έχει καταφέρει και ευγνώμονες για την αγάπη που του δείχνετε!!! Λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί γιορτάσαμε τα γενέθλια του μεταξύ μας, δέχτηκαμε όμως πολλές ευχές που έκαναν τη μέρα αυτή ξεχωριστή! Σας ευχαριστούμε πολύ, ευχόμαστε υγεία σε όλους» έγραψαν οι γονείς του στο Facebook.

Ο Χριστός και η Παναγία μαζί του: Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ περπατά στον Λευκό Πύργο και μας συγκινεί

Παναγιώτης Ραφαήλ: Αισιόδοξα νέα από τον μικρούλη που αγαπά όλη η Ελλάδα.

Η βόλτα του

Ο μικρός μαχητής είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα όταν χρειάστηκε να ταξιδέψει στη Βοστώνη των ΗΠΑ για να κάνει γονιακή θεραπεία και να παλέψει με τη νωτιαία μυική ατροφία. Σήμερα μας συγκινεί ξανά καθώς τον βλέπουμε να περπατάει στη Θεσσαλονίκη και να στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας.

«Απολαμβάνουμε χαρούμενες στιγμές στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, μπροστά στο Λευκό Πύργο! Κάτι τέτοιες στιγμές μας γεμίζουν με αισιοδοξία και δύναμη!», έγραψαν οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ στο facebook.

Λίγες ημέρες πριν, ο Παναγιώτης Ραφαήλ γιόρτασε τα πέντε του χρόνια. «5 χρόνια ευτυχίας δίπλα σε έναν αληθινό αγωνιστή, με πολλή όρεξη για ζωή! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, χωρίς εσάς δε θα είχαμε φτάσει εδώ!» έγραψαν οι γονείς του στο facebook.

Δείτε το βίντεo:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share