Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ποινική δίωξη κατά του Γιοκαρίνη: Η σύζυγός του ανακαλεί την καταγγελία - «Απλώς τσακωθήκαμε», λέει τώρα (video)

Ισχυρίζεται πως δεν τη χτύπησε, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό

3 Απριλίου 2024 17:21
Ποινική δίωξη κατά του Γιοκαρίνη: Η σύζυγός του ανακαλεί την καταγγελία - «Απλώς τσακωθήκαμε», λέει τώρα (video)
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο έχει οδηγηθεί ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης μετά την καταγγελία της συζύγου του ότι της επιτέθηκε, πιάνοντάς την από τον λαιμό, ύστερα από διαπληκτισμό.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση τον νόμο για την ενδοοικογενειακή βία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού, που μπήκε μπροστά και απέτρεψε την επίθεση κατά της συζύγου του τραγουδιστή.

Η υπόθεση δεν έχει εκφωνηθεί ακόμα από τον πρόεδρο του δικαστηρίου. Ωστόσο, πριν από λίγο έφτασε στην Ευελπίδων η σύζυγος του καλλιτέχνη, λέγοντας στους δημοσιογράφους πως σκοπεύει να ανακαλέσει την καταγγελία και να υποστηρίξει ότι ναι μεν τσακώθηκαν αλλά δεν τη χτύπησε.

Σύζυγος Γιοκαρίνη: Έγινε η τρίχα τριχιά, πήρα τηλέφωνο να γίνει μια σύσταση

«Έγινε ακριβώς αυτό. Πήρα τηλέφωνο επειδή είχαν αρχίσει τα ντεσιμπέλ να ξεφεύγουν και να βγαίνουν προς τα έξω, πήρα τηλέφωνο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Να γίνει μια σύσταση. Από εκεί και πέρα, έχει γίνει η τρίχα τριχιά, ότι με έπιασε από τον λαιμό, ότι με βάρεσε, ότι μου έκανε… Μου είπαν πως είναι αυτεπάγγελτο, και γι' αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα» είπε η 47χρονη.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης συνελήφθη καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έπιασε από τον λαιμό τη σύζυγό του και άρχισε να την απειλεί.

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η εξοργιστική απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. στην 28χρονη - «Το περιπολικό δεν είναι ταξί κυρία μου»

Η λέξη οργή είναι πολύ λίγη για να περιγράψει κανείς αυτό που νιώθει όλη η ελληνική κοινωνία στο άκουσμα της απάντησης της ΕΛ.ΑΣ., προς την 28χρονη, Κυριακή, λίγα δευτερόλεπτα πριν δολοφονηθεί χθες (2/4) από τον πρώην σύντροφό της.

Μια αποκάλυψη που μόνο ντροπή προκαλεί έφερε στη δημοσιότητα το MEGA, καθώς ο τηλεφωνητής της ΕΛ.ΑΣ. όταν πήρε η 28χρονη Κυριακή για να ζητήσει περιπολικό να τη συνοδέψει έλαβε την απάντηση «Το περιπολικό δεν είναι ταξί κυρία μου»!

Η άτυχη γυναίκα βγήκε από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση για να ζητήσει περιπολικό να την συνοδεύσει στο σπίτι της.

Έξω από το ΑΤ πήρε τηλέφωνο και ζήτησε περιπολικό για να λάβει την απάντηση «Το περιπολικό δεν είναι ταξί κυρία μου».

Δευτερόλεπτα αργότερα δέχτηκε την επίθεση του 39χρονου πρώην συντρόφου της πέφτοντας νεκρή με τον αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας να τα ακούει αυτά ζωντανά!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share