Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Σοκ στη Σαλαμίνα: Ακρωτηριασμός 17χρονου από πυροτέχνημα - Συνελήφθησαν οι γονείς του

Έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση

24 Μαρτίου 2024 16:39
Σοκ στη Σαλαμίνα: Ακρωτηριασμός 17χρονου από πυροτέχνημα - Συνελήφθησαν οι γονείς του
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περιστατικό σοβαρού τραυματισμού σημειώθηκε στη Σαλαμίνα τα ξημερώματα της Κυριακής (24/3). Τραυματίστηκε ένας 17χρονος από έκρηξη πυροτεχνήματος με αποτέλεσμα να χάσει ένα δάχτυλο.

Δείτε επίσης: Τροχαίο στο Πέραμα: «Αν δεν ήταν 210 τα χλμ και ήταν 110, ίσως εγώ τώρα να είχα και τα δύο μου πόδια» - «Λύγισε» η 22χρονη συνοδηγός

Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και οι οποίοι αποφάσισαν να ακρωτηριάσουν ένα δάχτυλο του.

Ακρωτηριασμός νεαρού από βεγγαλικό
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους γονείς του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι βρέθηκαν 84 αβολίδωτα φυσίγγια. Παράλληλα σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του ανηλίκου για παράβαση του νόμου «Περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων».

Σοκ στα Σύβοτα: 63χρονος έριξε βεγγαλικά και τραυμάτισε έναν 8χρονο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Άσχημη κατάληξε είχε η κίνηση ενός 63χρονου να ρίξει βεγγαλικά στο λιμάνι των Συβότων, χθες βράδυ (14/8), αφού πέτυχε ένα παιδί.

Συγκεκριμένα, ένας 63χρονος πυροδότησε βεγγαλικά, χωρίς σχετική άδεια, με 16 βολίδες μπροστά από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με αποτέλεσμα μία από τις βολίδες να χτυπήσει ένα 8χρονο αγόρι, που βρισκόταν σε παρακείμενο κατάστημα. Το αγόρι μεταφέρθηκε με ιδία μέσα σε ιδιωτικό ιατρείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, από όπου αναχώρησε χωρίς να χρήζει περαιτέρω νοσηλείας, κατά δήλωση του ιατρού.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Συβότων ενώ από το Α' Λιμενικό Τμήμα Συβότων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται ο 63χρονος στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share