Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Μόνο εγώ θα σε πάρω»: Σοκάρει η περιγραφή της 36χρονης για τον Σομαλό που πήγε να την βιάσει στα Εξάρχεια

Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις

12 Μαρτίου 2024 15:48
«Μόνο εγώ θα σε πάρω»: Σοκάρει η περιγραφή της 36χρονης για τον Σομαλό που πήγε να την βιάσει στα Εξάρχεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες λεπτομέρειες για τη ληστεία και την απόπειρα βιασμού 36χρονης σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια.

Κατά πληροφορίες, η 36χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο ένας Σομαλός δράστης της είπε «Μόνο εγώ θα σε πάρω» και προσπάθησε να μπει κάτω από την κουβέρτα.

Διαβάστε επίσης: Εξάρχεια: Σύλληψη δύο ατόμων από την ΕΛΑΣ - Ήταν οπλισμένοι

Όταν εκείνη αντέδρασε ο ένας δράστης έφυγε και άρχισε να ψάχνει το σπίτι. Ο δεύτερος δράστης, σύμφωνα με τα όσα λέει την προσέγγισε και με το ένα χέρι έπιανε το μόριό του και με το άλλο τράβηξε την κουβέρτα.

Και σε αυτή την περίπτωση η 36χρονη αντέδρασε, άρχισε να φωνάζει με τους δράστες να αρπάζουν τα χρήματα, το κινητό της και να διαφεύγουν.

Εξάρχεια: Νέο βίντεο με τη στιγμή που ο Σομαλός φεύγει από το σπίτι της 36χρονης με την τσάντα της

Στο νέο βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο ένας εκ των δραστών να αποχωρεί από το διαμέρισμα της κοπέλας -που βίωσε την απόλυτη φρίκη- στα Εξάρχεια, κρατώντας μάλιστα στα χέρια του τα κλοπιμαία που είχε αρπάξει λίγη ώρα νωρίτερα με τον συνεργό του.

Ατάραχος αποτυπώνεται να βγαίνει έξω από το σπίτι της κοπέλας και να κρατά μάλιστα να κρατά στα χέρια του την τσάντα της, την οποία η ίδια είχε καταγγείλει στις Αρχές ότι άρπαξαν.

«Προσπάθησαν να με βιάσουν και οι δύο δράστες», είπε μεταξύ άλλων στο iefimerida.gr η 36χρονη, η οποία παραμένει συγκλονισμένη μετά το σοκαριστικό περιστατικό.

Νωρίτερα, από κάμερες ασφαλείας είχε καταγραφεί και η στιγμή που οι δύο Σομαλοί ετοιμάζονται να εισβάλουν στο σπίτι της 36χρονης λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα, ενώ εκείνη κοιμόταν.

Υπενθυμίζεται ότι ένας εκ των δύο δραστών έχει ήδη συλληφθεί, ενώ ο δεύτερος έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές και αναζητείται

Πηγή: Iefimerida.gr

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. πέρασε χειροπέδες στον 20χρονο

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής 10 Μαρτίου η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να εντοπίσει τον 20χρονο Σομαλό στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Εκείνος αντέδρασε όταν επιχείρησαν να τον ελέγξουν οι αστυνομικοί και τράπηκε σε φυγή, ενώ ακολούθησε καταδίωξη μέχρι που οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Ο 20χρονος Σομαλός στην κατάθεσή του υπέδειξε ως συνεργό του τον 18χρονο τον οποίο αναγνώρισε κατόπιν και η 36χρονη όταν οι αστυνομικοί της επέδειξαν φωτογραφία του.

Ο 20χρονος χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή. Για τον 18χρονο αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Σε βάρος και των δύο έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα βιασμού κατά συναυτουργία, ληστεία κατά συναυτουργία και σε βάρος του 20χρονου και για απείθεια

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share