Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (6/3)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας

6 Μαρτίου 2024 07:38
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (6/3)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη 6/3! Το Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». Με την ευκαιρία, δείτε την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ώρες.

Η φρίκη που ζούσε η Ελένη στο Άργος: «Βούτηξε τη μαξιλαροθήκη στην τουαλέτα και μου την έβαλε στο στόμα - Πήγε να με ρίξει από τον Ισθμό...» (video)

Τις εικόνες φρίκης που έζησε κλειδωμένη επί δύο εβδομάδες στο σπίτι της από τον 34χρονο σύζυγό της, περιέγραψε η κακοποιημένη Ελένη από το Άργος.

«Τα χέρια μου είναι παντού μαύρα, έχω 17 σημάδια πάνω μου» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA και το LIVE News. «Δύο εβδομάδες με είχε κλεισμένη, είχε σπάσει το κινητό μου, το είχε ρίξει μέσα στη λεκάνη. Θα χύσεις αίμα, θα σε σκοτώσω. Απειλούσε και τα παιδιά. Ήταν μέσα στο σπίτι και τα παιδιά, ακούγανε που φώναζε που έκλαιγα».

Η κακοποιημένη γυναίκα, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό την κακοποίησή της, ακόμα και στιγμές που πίστεψε ότι θα πεθάνει από τα χέρια του συζύγου και πατέρα των παιδιών της. «Τρεις η ώρα το βράδυ, είχε ντυθεί, με πιάνει μου λέει προχώρα στο μπάνιο. Πήρε μαζί του το μαχαίρι και δύο μαξιλαροθήκες και πήγαμε στο μπάνιο. Τη μια με σκέπασε στο κεφάλι και άρχισε να με πνίγει. Μετά βούτηξε την άλλη μαξιλαροθήκη στην τουαλέτα και μου την έβαλε στο στόμα. Πήρε το σίδερο και με κοπάνησε στο πρόσωπο. Μου πέταξε το υγρό πλυντηρίου, το κρεμοσάπουνο, τη χλωρίνη».

Μάλιστα, ο εφιάλτης που έζησε η γυναίκα, δεν ήταν ο πρώτος. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της ίδιας «Το 2018, στον Ισθμό, με είχε βγάλει από το αμάξι και ήθελε να με πετάξει από κάτω. Δεν υπήρχε και κάποιος να ζητήσω βοήθεια. Περίμενε να του ομολογήσω “το μυστικό που έκρυβα”. Όταν πέθανε η μάνα μου όλα άλλαξαν επάνω του. Η συμπεριφορά του, ο τρόπος του. Από το 2018 και μετά ήταν διαφορετικός».

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί δεν έφυγε νωρίτερα, δήλωσε πως φοβόταν. «Δεν έφυγα, έκανα υπομονή για τα παιδιά μου, φοβόμουν. Πίστευα ότι όταν έφευγε ήταν κάπου κρυμμένος για να με παρακολουθεί. Από το 2018 είναι έτσι μέχρι τώρα». Η κακοποιημένη Ελένη, ελπίζει πλέον: «Να μην τον ξαναδώ μπροστά μου, ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά μου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share