Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Νίκαια: «Μαμά, μαμά, βγες έξω! Κάποιος κακός έχει σκοτώσει τον μπαμπά» - Η σκηνή του φονικού μπροστά στα μάτια του παιδιού του θύματος

Η σύζυγος του 39χρονου βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει «Στέλιο, μπες μέσα!»

1 Μαρτίου 2024 14:37
Νίκαια: «Μαμά, μαμά, βγες έξω! Κάποιος κακός έχει σκοτώσει τον μπαμπά» - Η σκηνή του φονικού μπροστά στα μάτια του παιδιού του θύματος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για το στυγερό έγκλημα που εκτυλίχθηκε στη Νίκαια, το πρωί της Παρασκευής (1/3).

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, όταν ο 64χρονος πεθερός είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του και τον περίμενε με την καραμπίνα στο χέρι. Μάλιστα, φέρεται πως αυτό που όπλισε το χέρι του ήταν το γεγονός ότι τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό του.

Ο 39χρονος ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, έβγαλε το αυτοκίνητο από τη γκαραζόπορτα, βγήκε έξω και κατέβηκε, για να την κλείσει. Εκείνη την ώρα, ο δράστης τον περίμενε με την καραμπίνα.

Αρχικά, τον πυροβόλησε μία φορά, με τον 39χρονο να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο 64χρονος όπλισε για δεύτερη φορά την καραμπίνα και του έδωσε τη χαριστική βολή. Στη συνέχεια, ο δράστης έκανε κάποια μέτρα, πήγε στην αυλή του σπιτιού, κοίταξε στο εσωτερικό και έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του.

Τραγικά πρόσωπα, τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, τον οποίο επικαλείται το Mega, το ένα από τα δύο παιδιά, την ώρα των πυροβολισμών, βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει: «Μαμά, μαμά, βγες έξω! Κάποιος κακός έχει σκοτώσει τον μπαμπά».

Η σύζυγος του 39χρονου βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει αρχικά «Στέλιο, μπες μέσα!». Ο άντρας της, όμως, ήταν ήδη νεκρός. Όταν το συνειδητοποίησε, άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια.

Ο δράστης, μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, είχε χωρίσει πρόσφατα από τη γυναίκα του, η οποία φιλοξενούνταν στην Αθήνα από την κόρη και τον γαμπρό της. Ο 64χρονος ενδεχομένως να πίστευε πως το ζευγάρι ήταν αυτό που έβαλε την πρώην γυναίκα του σε σκέψεις, ώστε να προχωρήσει στο διαζύγιο.

Την ίδια ώρα, οι σκηνές που εκτυλίσσονται έξω από το σπίτι της τραγωδίας ραγίζουν καρδιές. Οι γονείς του 39χρονου δεν μπορούν να συλλάβουν τα όσα έχουν συμβεί και πως το παιδί τους δεν είναι πια στη ζωή.

Την Αστυνομία φέρεται να ειδοποίησε μια γυναίκα, της οποίας η σχέση με τους δυο άντρες δεν είναι γνωστή.

Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής κάνουν λόγο για ένα καλό και ήσυχο ζευγάρι, που είχε αποκτήσει δύο παιδιά και δεν είχε απασχολήσει τη γειτονιά ποτέ.

«Τον σκότωσε εν ψυχρώ, τα είδα όλα» - Όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Τον σκότωσε εν ψυχρώ. Το είδα, τα είδα όλα. Ακούω έναν πυροβολισμό, καταλαβαίνω ότι είναι πυροβολισμός και ακούω ουρλιαχτά. Βγαίνω στο παράθυρο και βλέπω κάποιον με έναν σκούφο και μια καραμπίνα να ξαναπυροβολεί. Στον δεύτερο πυροβολισμό σταμάτησαν οι κραυγές. Έχει βγει η γυναίκα του θύματος στο μπαλκόνι και φωνάζει "Στέλιο, Στέλιο μπες μέσα!".

«Δεν υπήρχε τρόπος να μπει μέσα, γιατί η γκαραζόπορτα ήταν κλειστή. Ο δολοφόνος φεύγει λίγο προς τα πίσω, ξαναγυρίζει, κοιτάει μέσα προς την μπαλκονόπορτα και ακούω 3ο πυροβολισμό. Μετά τον τρίτο πυροβολισμό τον έχασα από τα μάτια μου. Προφανώς, επειδή αυτοκτόνησε», συμπλήρωσε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share