Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Χάος στην Αττική Οδό: 89χρονος μπήκε ανάποδα και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα - Σοβαρές καθυστερήσεις για τους οδηγούς

Κι όμως, σ' αυτή την ηλικία τον αφήνουν να κρατά ακόμη το τιμόνι...

25 Ιανουαρίου 2024 12:10
Χάος στην Αττική Οδό: 89χρονος μπήκε ανάποδα και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα - Σοβαρές καθυστερήσεις για τους οδηγούς
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στην Αττική Οδό, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ένα όχημα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο Ι.Χ.

Το σοβαρό ατύχημα στην Αττική Οδό, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Action24, έλαβε χώρα στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο 2ο χιλιόμετρο πριν το Κορωπί, ενώ δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη τα αίτια της σύγκρουσης των οχημάτων.

Εξαιτίας του ατυχήματος στην Αττική Οδό, έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να πραγματοποιείται από τη μία. Η αρμόδια υπηρεσία διαχείρισης του αυτοκινητοδρόμου, με ανάρτησή της, κάνει λόγο πως αναμένονται σοβαρές καθυστερήσεις στο σημείο.

«Τροχαίο ατύχημα προς Ελευσίνα, αριστερές λωρίδες κλειστές ύψος διοδίων Κορωπίου. Αναμένονται μεγάλες καθυστερήσεις» αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση της Αττικής Οδού για τη σύγκρουση των δύο οχημάτων.

«Νόμιζα ότι έχει γίνει βομβαρδισμός. Κομμάτια έβλεπα μόνο και ανθρώπους...» - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα (Video)

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το φρικτό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς 19χρονους, το βράδυ της Τρίτης (23/1) στη Βούλα. Το τροχαίο συνέβη στη συμβολή της Λ. Κωνσταντίνου Καραμανλή με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Βάρκιζα, λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ. Το αυτοκίνητο με τέσσερις νεαρούς επιβαίνοντες εξετράπη αριστερά της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα, δέντρο και κολώνα φωτισμού.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα

«Νόμιζα ότι έχει γίνει βομβαρδισμός» ανέφερε χαρακτηριστικά μία γυναίκα, που βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της, όταν άκουσε τον εκκωφαντικό θόρυβο από την πρόσκρουση του οχήματος στη διαχωριστική νησίδα.

Η γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι ξαφνιασμένη από έναν θόρυβο, αντικρίζοντας άμορφες μάζες σιδερικών και ανθρώπους να κείτονται στο οδόστρωμα. «Όταν βγήκα στο μπαλκόνι μου, νόμιζα ότι έχει γίνει βομβαρδισμός. Κομμάτια έβλεπα μόνο και ανθρώπους κάτω. Πώς βλέπεις μετά από ρουκέτες στην Ουκρανία;», ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες. «Ένα αμάξι έφυγε, γύρω στα 200-220 μου είπαν, ξερίζωσε τον φοίνικα και χτύπησε με ένα άλλο αμάξι και πεζούς», λέει ένας άνδρας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Την προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία διενεργεί το πρώτο Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή. Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας, δεν εξακριβώθηκε η χρήση ζώνης ασφαλείας από τους επιβαίνοντες στο όχημα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share