Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα: «Ήταν ο άγγελος μου» - Σπάραξε η αδελφή του επισμηναγού που πέθανε

«Ένα πολύ νέο παλικάρι που δυστυχώς έφυγε πολύ άδοξα. Έχει δύο μικρά παιδάκια»

27 Δεκεμβρίου 2023 17:03
Συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα: «Ήταν ο άγγελος μου» - Σπάραξε η αδελφή του επισμηναγού που πέθανε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπάραξε η αδερφή του επισμηναγού που πέθανε στη συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα. «Ήταν ο άγγελος μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αδελφή του επισμηναγού μίλησε στην εκπομπή του Mega, Live News, και όπως μετέφερε, η οικογένεια έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της μετά την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

«Ήταν εκεί η σύζυγός του και τα παιδιά. Ήταν η τελευταία πτήση για να φύγει διακοπές με την οικογένεια του. Θα έφευγε απλά για Κρήτη επειδή είναι από εκεί η σύζυγός του, να περάσουν Πρωτοχρονιά. Είχε νομίζω πάνω από τρεις χιλιάδες ώρες πτήσης. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της αδελφής του 40χρονου επισμηναγού:

«Έφυγε ο άγγελός μου, έφυγε το παιδί μου. Ήταν άδικο να γίνει έτσι, ήταν πολύ άδικο. Πολύ νέος άνθρωπος. Ένα πολύ νέο παλικάρι που δυστυχώς έφυγε πολύ άδοξα. Έχει δύο μικρά παιδάκια» πρόσθεσε η αδελφή του επισμηναγού.

«Άκουσα έκρηξη και είδα το αεροσκάφος σε χαμηλό ύψος»

Στην ίδια εκπομπή, αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε όσα είδε, υποστηρίζοντας πως «άκουσα έκρηξη και είδα το αεροσκάφος σε χαμηλό ύψος».

Πώς συνέβη η τραγωδία

Η τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί στην Καλαμάτα, όταν κατέπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Πολεμικής αεροπορίας, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 40χρονος επισμηναγός.

Η πτώση σημειώθηκε στα 500 μέτρα βόρεια της πύλης του αεροδρομίου, κοντά στην περιοχή Άρι στη Μικρομάνη.

Μάλιστα, όλα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της συζύγου του και των δύο παιδιών του που παρακολουθούσαν την πτήση από το αεροδρόμιο, ενώ το ένα του παιδί, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ρωτούσε πού είναι ο πατέρας του, καθώς είχε χαθεί από το οπτικό τους πεδίο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share