Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Φιλόζωοι δίνουν ως δολοφόνο του Όλιβερ τον γιο του Δημάρχου, Γιάννη Σπάθα - Ο Δήμαρχος όμως δεν έχει γιο

Αν είναι δυνατόν

21 Δεκεμβρίου 2023 10:26
Φιλόζωοι δίνουν ως δολοφόνο του Όλιβερ τον γιο του Δημάρχου, Γιάννη Σπάθα - Ο Δήμαρχος όμως δεν έχει γιο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η αλήθεια είναι πως στην εποχή των social media ο καθένας έχει πάτημα να γράφει ότι π@πα του έρθει στο μυαλό. Ότι ακούσει από τον διπλανό του και το διαδίδει χωρίς να έχει να απολογηθεί σε κανέναν. Δυστυχώς....

Είναι λογικό λοιπόν σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του Όλιβερ στην Αράχωβα, του γλυκούλη σκύλου που βασανίστηκε άθλια να γράφει ο καθένας ότι θέλει. Κάπου ώπα όμως... Σύμφωνα με «ειδικούς» του διαδικτύου, δολοφόνος και βασανιστής του Όλιβερ είναι ο γιος του Δημάρχου Αράχωβας, Γιάννη Σπάθα. Με μια βασική λεπτομέρεια όμως. Ο Δήμαρχος δεν έχει γιο... Ούτε τα βασικά δεν εξακρυβώνουν πριν γράψουν την κάθε βλακεία του στα social media.

Οργιάζουν οι φήμες ότι εντοπίστηκε ο άνθρωπος που κακοποίησε το χάσκι στην Αράχωβα

Συνεχίζεται το θρίλερ με την κακοποίηση και τον βασανισμό του χάσκι στην Αράχωβα. Και ενώ αναμένεται η πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του χάσκι, εάν δηλαδή υπήρξε κακοποίηση του ζώου από άνθρωπο ή εάν ο Όλιβερ τραυματίστηκε από επίθεση αγέλης σκύλων, η υπόθεση δείχνει να ανατρέπεται, καθώς όπως αναφέρει το MEGA υπήρξαν μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν στις Αρχές όσα γνώριζαν γύρω από τον θάνατο του σκύλου.

Ένας άνδρας βρέθηκε ενώπιον των Αρχών για 2η φορά και έδωσε περισσότερα στοιχεία για τη μοιραία νύχτα που βασανίστηκε το άτυχο χάσκι. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είχε βρεθεί ξανά στο αστυνομικό τμήμα και να είχε δώσει πριν από κάποιες μέρες πληροφορίες για την συγκεκριμένη νύχτα της κακοποίησης του Όλιβερ.

Ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε πως γνωρίζει και μέχρι και το σημείο που βασανίστηκε το χάσκι και μάλιστα, πως όλα έγιναν σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων από το σπίτι που έμενε ο Όλιβερ.

Την ίδια ώρα, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις ισχυρίζονται πως γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης. Συγκεκριμένα, όπως λένε, πρόκειται για άνθρωπο που έχει πολλές διασυνδέσεις, ενώ έδωσαν ακόμη και τελεσίγραφο 48 ωρών ώστε να αποκαλυφθεί το όνομα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share