Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (20/12)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

20 Δεκεμβρίου 2023 07:13
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (20/12)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη 20/12! Το Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». Παράλληλα, συγκλονίζει το βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο που στοίχισε την ζωή του αστυνομικού.

Ασπρόπυργος: Συνελήφθησαν 17χρονος και 20χρονος Ρομά για την μοιραία καταδίωξη όπου έχασε την ζωή του ο 29χρονος αστυνομικός (video)

Στην ταυτοποίηση δυο Ρομά, ενός 17χρονου και ενός 20χρονου, προχώρησαν οι Αρχές αναφορικά με την καταδίωξη κλεμμένου οχήματος στην οποία σκοτώθηκε ένας 29χρονος αστυνομικός στον Ασπρόπυργο.

Οι δυο Ρομά αναζητούνται από τις Αρχές ενώ συνολικά η συμμορία απαρτιζόταν από τέσσερα άτομα.

Τέσσερα αυτοκίνητα είχαν κλέψει οι Ρομά πριν την θανάσιμη καταδίωξη

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά συνολικά τέσσερα αυτοκίνητα σε μόλις μια νύχτα είχε κλέψει η συμμορία των Ρομά που καταδίωκε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. με αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονο αστυνομικού στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με το MEGA, οι τέσσερις Ρομά είχαν προλάβει να κλέψουν τέσσερα οχήματα μέσα σε λίγη ώρα, με την συμμορία να γίνεται αντιληπτή και να καταφεύγει προς τον Ασπρόπυργο.

Η καταδίωξη δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, όταν το περιπολικό που καταδίωκε το κλεμμένο όχημα, πάτησε απότομα φρένο μετά από τον επικίνδυνο ελιγμό που πραγματοποίησε ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος με αποτέλεσμα η μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. να συγκρουστεί με το περιπολικό.

Δείτε επίσης: Ασπρόπυργος: Συνελήφθη 20χρονος Ρομά για συμμετοχή στην καταδίωξη με τον νεκρό 29χρονο αστυνομικό

Ασπρόπυργος: «Για ένα μεροκάματο έχασε τη ζωή του, κρίμα» – Αύριο (20/12) το τελευταίο αντίο στον 29χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε σε καταδίωξη

Αύριο (20/12) θα ειπωθεί το τελευταίο αντίο στον 29χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε σε καταδίωξη στον Ασπρόπυργο. «Για ένα μεροκάματο έχασε τη ζωή του, κρίμα» αναφέρουν την ίδια στιγμή οι γείτονές του.

Την Τετάρτη 20/12 στις 14:00 αναμένεται φίλοι και συγγενείς να πουν το τελευταίο αντίο στον 29χρονο αστυνομικό. Η ιδιαίτερη πατρίδα του η Πάτρα έχει βυθιστεί στο πένθος και οι συνάδελφοι του κάνουν λόγο για το καλύτερο παιδί.

Η κηδεία του Χρήστου θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Καλλιθέας Πατρών.

Στη γειτονιά του άτυχου 29χρονου επικρατεί σιωπή, πρόσωπα σκυφτά και μάτια δακρυσμένα για το αδικοχαμένο παλικάρι. Όλοι όσοι τον γνώριζαν έχουν να πουν έναν καλό λόγο για εκείνον, όχι γιατί «πρέπει», αλλά γιατί έτσι είναι. «Ο Χρήστος ήταν από τα καλύτερα παιδιά» λένε.

«Ήταν πολύ ήπιων τόνων, επαγγελματίας, όπως και ο αδελφός του» επεσήμανε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» αξιωματικός της τοπικής ΕΛΑΣ.

Θάνατος 29χρονου αστυνομικού: «Έπεσε στον βωμό του καθήκοντος»

«Έπεσε στον βωμό του καθήκοντος. Και όμως, το επάγγελμα του αστυνομικού δεν είναι επικίνδυνο… Ντροπή και μόνο ντροπή» ανέφερε σε διαδικτυακή ανάρτησή του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας (ΕΑΥΑ) Χάρης Τσίτσικας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον πρόωρο χαμό του 29χρονου εξέδωσε και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share