Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Πόρτο Ράφτη - Βίντεο ντοκουμέντο από το χτύπημα της «συμμορίας των 8»

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ένα κοσμηματοπωλείο στην κεντρική λεωφόρο του Πόρτο Ράφτη έπεσε θύμα της ίδιας συμμορίας ληστών

19 Δεκεμβρίου 2023 09:38
Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Πόρτο Ράφτη - Βίντεο ντοκουμέντο από το χτύπημα της «συμμορίας των 8»
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ένα κοσμηματοπωλείο στην κεντρική λεωφόρο του Πόρτο Ράφτη έπεσε θύμα της ίδιας συμμορίας ληστών.

Η ομάδα που ονομάζεται "συμμορία των 8" κατάφερε να ληστέψει ένα κοσμηματοπωλείο στο Πόρτο Ράφτη, χρησιμοποιώντας ένα αυτοκίνητο. Με τον τρόπο αυτό, κατάφεραν να ανοίξουν την τζαμαρία και να εισέλθουν στο κατάστημα. Αφού εξάντλησαν τις βιτρίνες με τα κοσμήματα, αποχώρησαν. Η τζαμαρία, λόγω της ενίσχυσής της, δεν κατέρρευσε σε κομμάτια.

Ο ιδιοκτήτης Νίκος Τσάμπος ανέφερε ότι στις 23 Αυγούστου, μια ομάδα δραστών με λευκά ρούχα επιχείρησε να διαρρήξει το κατάστημά του. Παρόλο που τότε απέτυχαν να εισέλθουν και να κλέψουν, κατάφεραν να το πραγματοποιήσουν αργότερα. Η ακριβής αξία των κλοπιμαίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

Ο κοσμηματοπώλης ανέφερε ότι μια συμμορία επιδρά στην ανατολική Αττική, επιτίθεται σε κοσμηματοπωλεία και επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σε άλλες περιοχές, όπως τα Καλύβια.

«Όλα έγιναν μέσα σε δέκα λεπτά», είπε ο κ. Τσάμπος που κατήγγειλε πως υπάρχει ελλιπής αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή, υποστηρίζοντας πως μόνο ένα περιπολικό καλύπτει την περιοχή από το Λαύριο μέχρι το Πόρτο Ράφτη.

«Είχαμε πάρει πολλά μέτρα ασφαλείας. Το κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο, τώρα θα πάρουμε ακόμη περισσότερα. Περιμέναμε να δουλέψουμε αυτήν την εβδομάδα και τώρα τρέχουμε μήπως προλάβουμε να λειτουργήσουμε ξανά πριν τα Χριστούγεννα», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share