Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (18/12)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

18 Δεκεμβρίου 2023 07:14
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (18/12)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Κυριακή 17/12! Το Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο». Παράλληλα, συγκλονίζει το νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή επίθεση στο Γκάζι.

Φρίκη στην Ομόνοια: Συνελήφθη 38χρονη γιατί έβαζε σκουπίδια και στάχτες πάνω στο παιδί της

Για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο συνελήφθη για τέταρτη φορά μία 38χρονη γυναίκα από το Εκουαδόρ που περιφέρεται στην Ομόνοια και τις γύρω περιοχές. Με την ευκαιρία, δείτε την σοκαριστική περιγραφή για τον θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα.

Η γυναίκα συνελήφθη για ακόμη μια φορά τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12) στην Ομόνοια μετά από καταγγελία στην Αστυνομία πως περιφέρεται στην περιοχή με ένα καρότσι και με το μόλις ενός έτους αγοράκι της.

Φρίκη στην Ομόνοια: Συνελήφθη 38χρονη γιατί έβαζε σκουπίδια και στάχτες πάνω στο παιδί της

Η 38χρονη τοποθετεί συνεχώς πράγματα, ακόμη και τα παπούτσια της, πάνω στο παιδί ενώ τινάζει πάνω του ακόμη και τις στάχτες από τα τσιγάρα που καπνίζει και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη ξανά και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σοκ στη Βάρη: Ανεμοστρόβιλος εξαφάνισε σπίτι εξαμελούς οικογένειας (photos)

Χωρίς σπίτι έμεινε ξαφνικά μια εξαμελής οικογένεια στη Βάρη, εξαιτίας ανεμοστρόβιλου που σάρωσε την περιοχή το βράδυ της Παρασκευής (15/12).

Χαρακτηριστικό είναι πώς τμήμα της κεραμοσκεπής βρέθηκε, λόγω του ανεμοστρόβιλου, πάνω στα καλώδια μεταφοράς ρεύματος, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ η οικογένεια έχει μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος.

«Ο ανεμοστρόβιλος ή επίσημα αεροδίνη, είναι ένα μικρής έκτασης μετεωρολογικό φαινόμενο μικρής χρονικής διάρκειας. Αποτέλεσμα της καταστροφικής του δράσης ήταν χθες το βράδυ στην περιοχή της Βάρης μια οικογένεια έξι ατόμων να μείνει άστεγη. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας και οι άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Διοικητής του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού, Σωτήρης Κακλέας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share