Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Σοκ στην Αμαλιάδα: 90χρονος ασέλγησε σε 16χρονη

Αδιανόητη φρίκη!

2 Δεκεμβρίου 2023 22:06
Σοκ στην Αμαλιάδα: 90χρονος ασέλγησε σε 16χρονη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ επικρατεί στην Αμαλιάδα έπειτα από την είδηση ότι μια 16χρονη μαθήτρια έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης την Πέμπτη από έναν υπερήλικα, 90 ετών. Με την ευκαιρία, δείτε την καταγγελία Έλληνα τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή.

Ο 90χρονος, σύμφωνα με το ilialive δεν έχασε χρόνο όταν είδε τη 16χρονη στο δρόμο και την πλησίασε. Της έπιασε κουβέντα ρωτώντας την διάφορα, της έπιασε το χέρι στη συνέχεια και της έκανε ανήθικες προτάσεις. Το κορίτσι σάστισε και απομακρύνθηκε άμεσα ενημερώνοντας τους γονείς της, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Σοκ στην Αμαλιάδα: 90χρονος ασέλγησε σε 16χρονη

Λίγη ώρα αργότερα οι άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας συνέλαβαν τον υπερήλικα. Ο 90χρονος οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας όπου και θα δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Σαλαμίνα: «Με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματος» - Ανατριχιάζει ο 12χρονος που κατήγγειλε τον 68χρονο ιερέα

Νέες πληροφορίες βγαίνουν στη δημοσιότητα για τον παλαιοημερολογίτη ιερέα που κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση ένας 12χρονος στη Σαλαμίνα. «Με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματος» αναφέρετο ανήλικο αγόρι και ανατριχιάζει για τα όσα του έκανε ο 68χρονος.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, το παιδί φέρεται να κατέθεσε πως «προσπαθούσε συνεχώς να είναι μόνος μαζί μου. Πότε στο σπίτι μας, πότε στο δικό του σπίτι. Είναι φίλος της οικογένειας μας. Όμως ένιωθα άσχημα κάθε φορά που με πλησίαζε.

«Με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματος μου και με έκανε να αισθάνομαι άβολα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο 68χρονος ιερέας

Σημειώνεται, ότι η σύλληψη του 68χρονου έγινε στις 23 Νοεμβρίου, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του και σε χώρο ιερού ναού που λειτουργούσε κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια.

Επίσης, ο 68χρονος έχει κατά το παρελθόν κατηγορηθεί ξανά για παρόμοια αδικήματα και αύριο το πρωί οδηγείται στον εισαγγελέα Πειραιά.

Ο ιερέας είχε κατηγορηθεί ξανά το 2018 για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου αγοριού

Γνωστός στις Αρχές είναι ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας που συνελήφθη σήμερα (27/11) στην Σαλαμίνα, καθώς είχε κατηγορηθεί ακόμη μία φορά πριν από πέντε χρόνια, το 2018, για ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός 11χρονου -τότε- αγοριού.

Τότε, είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του με τις ίδιες κατηγορίες για τις οποίες συνελήφθη νωρίτερα σήμερα, ενώ είχε οριστεί δικάσιμος για αυτή την περίπτωση, με το εφετείο να εκκρεμεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share