Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Σαλαμίνα: Αυτός είναι ο 68χρονος ιερέας που φέρεται να ασέλγησε σε παιδί - Είχε κατηγορηθεί ξανά το 2018 για κακοποίηση 11χρονου αγοριού

Είχε γίνει φίλος με τον πατέρα και έτσι έβρισκε ευκαιρίες να απομονώσει το παιδί

27 Νοεμβρίου 2023 16:04
Φρίκη στη Σαλαμίνα: Αυτός είναι ο 68χρονος ιερέας που φέρεται να ασέλγησε σε παιδί - Είχε κατηγορηθεί ξανά το 2018 για κακοποίηση 11χρονου αγοριού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την απόλυτη φρίκη έζησε ανήλικο παιδί στη Σαλαμίνα, καθώς 68χρονος ιερέας φέρεται να ασέλγησε πάνω του. Μάλιστα, είχε κατηγορηθεί ξανά το 2018 για κακοποίηση 11χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ.Β. είχε γίνει φίλος με τον πατέρα και την οικογένεια του παιδιού και έτσι έβρισκε ευκαιρίες να απομονώσει το παιδί και να προβεί στις αρρωστημένες πράξεις του.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων συνέλαβαν τον 68χρονο το μεσημέρι της Κυριακής και μάλιστα είχε βγει ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε βάσει σχηματισμού δικογραφίας και καταγγελίας που είχε προηγηθεί τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την οποία σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο κατά το χρονικό διάστημα από Ιανουάριο έως Ιούνιο του τρέχοντος έτους, ο κατηγορούμενος προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Ο 68χρονος ιερέας
Ο 68χρονος ιερέας

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στο χώρο που ασκούσε τα θρησκευτικά του καθήκοντα, κατασχέθηκαν ψηφιακά μέσα, το περιεχόμενο των οποίων θα ερευνηθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Επισημαίνεται ότι ο 68χρονος έχει συλληφθεί για ακόμη μια φορά σε προγενέστερο χρόνο για ομοειδή αδικήματα.

Ο 68χρονος θα οδηγηθεί την Τετάρτη (29/11) στον ανακριτή όπου και θα απολογηθεί.

Ο ιερέας είχε κατηγορηθεί ξανά το 2018 για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου αγοριού

Γνωστός στις Αρχές είναι ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας που συνελήφθη σήμερα (27/11) στην Σαλαμίνα, καθώς είχε κατηγορηθεί ακόμη μία φορά πριν από πέντε χρόνια, το 2018, για ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός 11χρονου -τότε- αγοριού.

Τότε, είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του με τις ίδιες κατηγορίες για τις οποίες συνελήφθη νωρίτερα σήμερα, ενώ είχε οριστεί δικάσιμος για αυτή την περίπτωση, με το εφετείο να εκκρεμεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share