Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Μεσολόγγι: «Το έχω υποσχεθεί στον άντρα μου που έφυγε» – Ραγίζει καρδιές η συνταξιούχος αγρότισσα για τη δωρεά ασθενοφόρου

«Θέλω να μπορούν να έχουν οι Μεσολογγίτες ένα ασθενοφόρο που να είναι πάντα εδώ και να βοηθάει τους ταλαίπωρους και τους φτωχούς»

24 Νοεμβρίου 2023 08:59
Μεσολόγγι: «Το έχω υποσχεθεί στον άντρα μου που έφυγε» – Ραγίζει καρδιές η συνταξιούχος αγρότισσα για τη δωρεά ασθενοφόρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεσολόγγι: «Το έχω υποσχεθεί στον άντρα μου που έφυγε» ανέφερε η συνταξιούχος αγρότισσα για τη δωρεά ασθενοφόρου και ράγισε καρδιές.

Η συνταξιούχος αγρότισσα προσέγγισε τη διοικήτρια του νοσοκομείου πριν από περίπου ενάμισι χρόνο, όταν της ανακοίνωσε την απόφασή της. «Θέλω να σας αγοράσω ένα νοσοκομειακό!», της είπε, όπως έγραψε στο Facebook η Μαρία Σκαρμούτσου, εργαζόμενη του νοσοκομείου που παρακολούθησε όλη τη διαδικασία.

Μιλώντας για «το παράδειγμα που πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας όταν μας ρωτάνε “τι σημαίνει μεγαλείο ψυχής;”», η κυρία Σκαρμούτσου αναφέρθηκε στη συγκίνηση που βίωνε η ίδια, αλλά και η διοικήτρια Ελένη Φιλιπποπούλου σε κάθε επίσκεψη της Αθηνάς Παπαχρήστου.

«Μια ψυχούλα ατόφια που τα μάτια της δάκρυζαν όποτε μιλούσε για τα 12 χρόνια που έτρεχε με την ασθένεια του άντρα της με τα ασθενοφόρα», γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της.

«Το έχω υποσχεθεί στον άντρα μου που έφυγε. Θέλω να μπορούν να έχουν οι Μεσολογγίτες ένα ασθενοφόρο που να είναι πάντα εδώ και να βοηθάει τους ταλαίπωρους και τους φτωχούς», είχε πει η Αθηνά Παπαχρήστου.

«Μαρία μου να έρθει γρήγορα, να μαι ζωντανή να το δω», έλεγε, με την εργαζόμενη να της υπόσχεται ότι όλα θα γίνουν.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Μια αλήθεια που πρέπει να διαβάσετε όλοι και πρέπει να μάθουν άλλοι τόσοι….

Η κυριά Αθηνά μας.
Το παράδειγμα που πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας όταν μας ρωτάνε «τι σημαίνει μεγαλείο ψυχης;»

Την κυρία Αθηνά την γνωρίσαμε η Διοικήτρια Ελένη Φιλιπποπούλου κι εγώ, όταν πριν από περίπου 1,5 χρόνο ήρθε σα γνήσια ψυχή που είναι και ειπε: «θέλω να σας αγοράσω ένα νοσοκομειακό!»

Την αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή,ημασταν συγκινημένες σε κάθε της επίσκεψη και την διαβεβαιώσαμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τη βοηθήσουμε.

Μια ψυχούλα ατόφια που τα μάτια της δάκρυζαν όποτε μιλούσε για τα 12 χρόνια που έτρεχε με την ασθένεια του άντρα της με τα ασθενοφόρα.

«Το χω υποσχεθεί στον άντρα μου που έφυγε.θέλω να μπορούν να έχουν οι Μεσολογγίτες ένα ασθενοφόρο που να είναι πάντα εδω και να βοηθάει τους ταλαίπωρους και τους φτωχούς»

Πραγματικά απ το υστέρημα της, κατάφερε σήμερα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η Κυρία Αθηνά, η φίλη μας πια, σήμερα έλαμπε από χαρά.Φοβόταν μήπως δεν είναι υγιής να το δει να έρχεται και να το ευλογήσει ο παπάς.

«Μαρία μου να έρθει γρήγορα, να μαι ζωντανή να το δω».

«Θα είσαι κυρία Αθηνά,γιατί είσαι καλός άνθρωπος.Θα βάλεις τα καλά σου και θα έρθεις να βγάλουμε φωτογραφία!»

Όπως και έγινε.

Χαίρομαι που κράτησα μια τόσο σημαντική υπόσχεση!

Κυρία Αθηνά.Σ αγαπαμε.

Για την ψυχή σου που είναι σπάνια

Υποκλινόμαστε.»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share