Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

«Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα, στο πρόσωπο ήταν μαύρη» - Ανατριχιαστικές μαρτυρίες γειτόνων της Ελένης Καριολάκη για τον θάνατό της (video)

«Το δωμάτιό της ήταν γεμάτο κακατσελιές»

21 Νοεμβρίου 2023 17:56
«Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα, στο πρόσωπο ήταν μαύρη» - Ανατριχιαστικές μαρτυρίες γειτόνων της Ελένης Καριολάκη για τον θάνατό της (video)
Από Εύη Κουρίδου

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Ελένης Καριολάκη, που έμεινε νεκρή για πέντε ημέρες στο διαμέρισμα όπου ζούσε με τον σύζυγό της.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων, ωστόσο, είναι ακόμη πιο σοκαριστικές. Στην κάμερα του «T-Live», μίλησαν δύο από αυτούς, οι οποίοι τους φρόντιζαν και τους πρόσφεραν ένα πιάτο φαγητό, καθώς γνώριζαν πως αντιμετώπιζαν δυσκολίες.

Ελένη Καριολάκη: Οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες των γειτόνων για τον θάνατό της

«Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Στο πρόσωπο ήταν μαύρη. Κι άλλες φορές είχε μείνει τρεις μέρες στο κρεβάτι και μετά σηκωνόταν. Μόλις με ειδοποίησε ο άντρας της ήρθα κατευθείαν», είπε ο πρώτος, ο οποίος τη βρήκε νεκρή στο ντιβάνι του δωματίου της, ενώ ο δεύτερος, κάτοικος της Αγίας Παρασκευής, συμπλήρωσε: «Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα. Τώρα από τι ήταν δαγκωμένα, δεν ξέρω. Ίσως να μην είχε φάει. Της είχαν δαγκώσει τα χέρια; Δεν ξέρω».

Ο σύζυγός της με τη σειρά του, δήλωσε: «Το δωμάτιό της ήταν γεμάτο κακατσελιές. Δεν μπορούσα να μπω εκεί. Δεν υπήρχε κανείς να μας βοηθήσει. Μετά ήρθαν τα αδέρφια μου. Οι γείτονες μου δίνουν φαγητό και μία γυναίκα μου έδωσε λεφτά. Μου λείπει η γυναίκα μου».

Συγκλονίζει ο ανήμπορος σύζυγος της Ελένης Καριολάκη: «Έχασα την κοπελάρα μου! Μόνο πάνω στο κρεβάτι ήταν» (video)

Νεκρή στο σπίτι της εντοπίστηκε η Ελένη Καργιολάκη, 4-5 ημέρες μετά τον θάνατό της, καθώς ο σύζυγός της δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Τη γυναίκα εντόπισε ο αδερφός του, όταν ειδοποιήθηκε από τους γείτονες που παραπονέθηκαν για την έντονη δυσοσμία που ερχόταν από το εσωτερικό της οικίας.

Η πρώην παίκτρια του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», που πολλοί τότε την αποκαλούσαν «μούσα του Ηλία Ψινάκη» πέθανε στο κρεβάτι της, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως «έφυγε» από φυσιολογικά αίτια. Βέβαια, περαιτέρω «φως» θα ρίξουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Οι πρώτες δηλώσεις του άντρα της Ελένης Καριολάκη

«Ξαφνικά έφυγε. Μαύρισε και έφυγε. Έχασα την κοπελάρα μου. Ήμασταν μαζί 7-8 χρόνια. Όλος ο κόσμος την ξέρει. Η κηδεία της έγινε προχθές στην Αγία Παρασκευή. Το σπίτι είναι μαύρο δεν το βλέπεις. Αυτή μου το έκαμε έτσι, ούτε καθάριζε καθόλου. Μόνο πάνω στο κρεβάτι ήταν. Εγώ είμαι συνταξιούχος. Με βοηθάει η γειτονιά. Αν υπάρχει παράδεισος είναι αυτή», είπε ο σύζυγός της στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο οποίος συνεχίζει να μένει μέσα στο ίδιο σπίτι.

Οι αποκαλύψεις του γείτονά τους

Το σπίτι, μάλιστα, που έμεναν ήταν σε άθλια κατάσταση, με αποτέλεσμα να δεχτεί κλήση και το υγειονομικό. Παντού υπήρχαν ακαθαρσίες από τα σκυλιά τους, που δεν έβγαζαν από το σπίτι, ενώ τα κακοποιούσαν. Σκουπίδια και βρόμικα ρούχα υπήρχαν παντού στον χώρο.

«Εγώ έκαναν την καταγγελία για τα σκυλιά. Δεν μπορεί να τα συντηρήσει. Ήταν ατάιστα. Κάνουν τις ακαθαρσίες τους μέσα στο σπίτι, δεν τρώνε. Ενημέρωσα την φιλοζωική. Αρχικά, είχε ενημερωθεί με λάθος στοιχεία. Εμείς ενημερωθήκαμε για 5 ημέρες πως ήταν νεκρή. Είχε προβλήματα με τη γειτονιά. Με το παραμικρό καλούσε την αστυνομία», είπε ο γείτονάς τους στην εκπομπή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share