Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Βόλος: Μαρτυρία «κλειδί» για τις συνθήκες παράσυρσης του βρέφους - Καρέ καρέ η πορεία της μηχανής (video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη μοιραία στιγμή

8 Νοεμβρίου 2023 16:50
Βόλος: Μαρτυρία «κλειδί» για τις συνθήκες παράσυρσης του βρέφους - Καρέ καρέ η πορεία της μηχανής (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Βόλος: Μία μαρτυρία «κλειδί», για τις συνθήκες παράσυρσης του 4 μηνών βρέφους, έρχεται σήμερα Τετάρτη (8/11) στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Ρία Τσοχαντάρη στην εκπομπή LIVE NEWS η μαρτυρία ενός ντελιβερά είναι πολύ σημαντική. «Από τη δεξιά πλευρά του δρόμου βλέπω τη μηχανή. Ξαφνικά η μηχανή του 33χρονου περνά ξυστά τόσο από εμένα όσο και από ένα άλλο αυτοκίνητο. Πέρασε ανάμεσά μας.» θα πει αρχικά ο μάρτυρας.

Μάλιστα του κάνει εντύπωση πως μετά από 250 μέτρα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του δρόμου και πέφτει πάνω στον παππού. Ο ντελιβεράς κατέθεσε ουσιαστικά ότι ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε τον παππού, με αποτέλεσμα να του πέσει το εγγονάκι του από τα χέρια, να χτυπήσει στο δρόμο και να χάσει τη ζωή του, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς.

Αδιανόητο βίντεο-σοκ από τον Παναμά: Άνδρας πυροβολεί και σκοτώνει εν ψυχρώ δύο διαδηλωτές επειδή του έκλεισαν τον δρόμο

Δύο άνθρωποι που συμμετείχαν σε αντικυβερνητική κινητοποίηση στον Παναμά χθες Τρίτη έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες αγνώστου, ανακοίνωσαν οι Αρχές, εξέλιξη που αυξάνει κατακόρυφα τις κοινωνικές εντάσεις που πυροδότησε η παραχώρηση άδειας εκμετάλλευσης κοιτάσματος χαλκού σε καναδική εταιρεία.

Οι θάνατοι των δύο διαδηλωτών ακολουθούν τις μαζικές κινητοποιήσεις στις οποίες πήραν μέρος χιλιάδες πολίτες τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς η διαμαρτυρία εναντίον της σύμβασης με την εταιρεία First Quantum Minerals έχει πάρει ευρύτερες διαστάσεις.

Η Εισαγγελία του Παναμά ανέφερε μέσω X (του πρώην Twitter) ότι συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση, χωρίς να δώσει καμία λεπτομέρεια για το πρόσωπο αυτό.

«Τους πυροβόλησε επειδή του έκλεισαν τον δρόμο»

«Μη μπορώντας να προχωρήσει λόγω του κλεισίματος του δρόμου, ο δράστης βγήκε από το αυτοκίνητό του, απείλησε τους διαδηλωτές και πυροβόλησε δύο από αυτούς. Το ένα από τα θύματα ήταν δάσκαλος και το άλλο σύζυγος παιδαγωγού», αναφέρει μεταξύ άλλων η La Prensa Panama, που ανήρτησε το σοκαριστικό βίντεο.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share