Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Δραματική έκκληση για τον 46χρονο προγραμματιστή: «Εύχομαι με τη δύναμη του Θεού, να βρεθεί, γιατί εγώ δεν ήμουν καλή μητέρα, ήμουν πολύ αγγελένια» (video)

«Θέλω να το δω το παιδί μου, με όλη τη δύναμη της ψυχής μου»

4 Νοεμβρίου 2023 09:26
Δραματική έκκληση για τον 46χρονο προγραμματιστή: «Εύχομαι με τη δύναμη του Θεού, να βρεθεί, γιατί εγώ δεν ήμουν καλή μητέρα, ήμουν πολύ αγγελένια» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Με την υπόθεση εξαφάνισης του Νίκου Κλειδώνη, ενός προγραμματιστή από το Κορωπί ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη στο χθεσινό «Φως στο Τούνελ». Ο άνδρας φαίνεται πως διαχειριζόταν μεγάλα χρηματικά ποσά σε επενδύσεις.

Η μητέρα του απευθύνθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, αναζητώντας τα ίχνη του γιου της. «Όλα αυτά, ό,τι έκανα ό,τι μπόρεσα και κατάφερα στη ζωή μου, είναι περασμένα. Αυτό που θέλω σήμερα και το ζητώ με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου, είναι το παιδί μου. Θέλω να του πω “που είσαι;”», είπε η κα Αγγελική ξεσπώντας σε κλάματα.

«Μπαίνουμε με ελπίδα και αισιοδοξία, ότι αυτή τη νύχτα θα μάθουμε κάτι», είπε στη μητέρα του 46χρονου η Αγγελική Νικολούλη. «Εύχομαι με τη δύναμη του Θεού και της ψυχής της δικής σας να κάνετε κάτι, γιατί εγώ δεν ήμουν καλή μητέρα. Ήμουν πολύ αγνή, πολύ αγγελένια. Δεν είχα πονηριά και τον μεγάλωσα με πολλή αγάπη», συμπλήρωσε η μητέρα του Νίκου Κλειδώνη.

«Θέλω να το δω το παιδί μου, με όλη τη δύναμη της ψυχής μου... Μήπως δεν ήμουν καλή μητέρα», αναρωτήθηκε η κ. Κληδώνη.

Από την πλευρά της, η Αγγελική Νικολούλη υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί μήπως κατά τη διάρκεια της εκπομπής προκύψουν πληροφορίες για την εξαφάνιση του γιου της.

Δείτε επίσης: Εξαφάνιση Θάνου Χαρικιόπουλου: «Πριν από δύο εβδομάδες έμαθε για ένα πρόβλημα υγείας μου και αυτό τον τρόμαξε» - Η σπαρακτική έκκληση της μητέρας του 27χρονου (Video)

Σημειώνεται ότι η κ. Κλειδώνη είναι μία γνωστή προσωπικότητα ποιήτρια και σχεδιάστρια μόδας είχε μάλιστα είχε στολίσει την Παναγιά Ελευθερώτρια στον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου και της Δήμητρα Λιάνη.

Από ερωτήσεις στη γειτονιά του εξαφανισθέντος προέκυψε πως τον τελευταίο καιρό φαινόταν φοβισμένος και έδινε την εντύπωση ότι κάποιος τον απειλούσε. Υπενθυμίζεται ότι διαχειριζόταν, όπως λένε, μεγάλα ποσά από τότε που επέστρεψαν με την μητέρα του από την Αμερική αναζητώντας όπως λέει κάτι καλύτερο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share