Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στο Ζεφύρι: Νεκρό το παιδί που είχε τραυματιστεί από πυροβολισμούς σε αιματηρό επεισόδιο μεταξύ Ρομά

Κατέληξε στο Νοσοκομείο Παίδων το 8χρονο αγόρι

14 Οκτωβρίου 2023 20:28
Ανείπωτη τραγωδία στο Ζεφύρι: Νεκρό το παιδί που είχε τραυματιστεί από πυροβολισμούς σε αιματηρό επεισόδιο μεταξύ Ρομά
Φωτογραφία αρχείου: Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi
Από Κυριάκος Μελλίδης

Στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού διαπιστώθηκε ο θάνατος ενός 8χρονου παιδιού, που έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο, μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο Ζεφύρι.

Το περιστατικό έγινε στις 7 το απόγευμα, στην συμβολή των οδών Μ. Αντύπα και Κάλρα όταν ξέσπασε επεισόδιο μεταξύ Ρομά με πυροβολισμούς.

Από τους πυροβολισμούς το παιδάκι τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη για να εντοπιστούν οι υπαίτιοι του αιματηρού περιστατικού που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί το ανήλικο αγόρι.

αστυνομια-πυροβολισμοι
Φωτογραφία αρχείου: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Θρήνος στην Κύπρο: Πέθανε ο 6χρονος που εντοπίστηκε να επιπλέει σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο

Εχασε τη μάχη για τη ζωή του το αγοράκι από τη Σκωτία, το οποίο στις 6 Οκτωβρίου εντοπίστηκε αναίσθητο να επιπλέει σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο.

Σύμφωνα με τη κυπριακή αστυνομία, το αγοράκι περί το μεσημέρι της 6ης Οκτωβρίου, βρέθηκε να επιπλέει σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο, στο οποίο διέμενε με τη μητέρα του. Το παιδί ανασύρθηκε από τον ναυαγοσώστη και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Πάφου με ασθενοφόρο.

Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ήταν κρίσιμη αλλά σταθερή αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Νέα Φιλαδέλφεια: 15χρονος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 18 χρονο Μανώλη! «Δεν θα σταυρώσω εγώ το παιδί» - Το μεγαλείο καρδιάς του ιερέα πατέρα του θύματος (Video)

Σοβαρά στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για το τροχαίο με εγκατάλειψη που σημειώθηκε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια, με θύμα έναν 18χρονο.

Ως ένοχος, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, φέρεται ένας 15χρονος Αλβανός οδηγός που χτύπησε, παρέσυρε και εγκατέλειψε στο σημείο τον 18χρονο Μανώλη. Ενώ, ένα θανατηφόρο τροχαίο είχαμε στον Άγιο Νικόλαο, με νεκρό έναν 19χρονο μοτοσικλετιστής που χτυπήθηκε από φορτηγό.

Η αρχή για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης έγινε από το φανάρι που βρέθηκε δίπλα στον αιμόφυρτο νεαρό. Από το φανάρι οι αστυνομικοί καταλήγουν στο τι αμάξι χτύπησε τον 18χρονο και πράγματι την επόμενη ημέρα εντοπίζουν το όχημα. Στη συνέχεια αναζητούν τον ιδιοκτήτη του. Όπως αποκαλύφθηκε, ο νόμιμος ιδιοκτήτης βρίσκεται στην Αγγλία, ενώ το ΙΧ το είχε παραχωρήσει σε έναν ομοεθνή του, ο οποίος βρίσκεται... στην Αλβανία.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 15χρονος γιος του ήταν αυτός που ομολόγησε πως χτύπησε τον 18χρονο. Μάλιστα, ανήλικοι ήταν όλοι οι επιβαίνοντες - ο οδηγός, ο συνοδηγός και μία κοπέλα στο πίσω κάθισμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share