Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Νικόλαο: Νεκρός 19χρονος μοτοσικλετιστής που χτυπήθηκε από φορτηγό

Τραγωδία στην άσφαλτο

13 Οκτωβρίου 2023 14:39
Θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Νικόλαο: Νεκρός 19χρονος μοτοσικλετιστής που χτυπήθηκε από φορτηγό
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 13:00 στην περιφερειακή οδό Αγίου Νικολάου-Ελούντας, στο οποίο ενεπλάκησαν φορτηγό και δίκυκλο.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή του ο 19χρονος οδηγός του δικύκλου. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον νεαρό στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια πρόκλησης του δυστυχήματος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου. Επίσης, Θρήνος στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης: Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα έπειτα από «τρελή» πορεία - Νεκρός ο ηλικιωμένος οδηγός

Ασθενοφόρο
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Τραγική εξέλιξη με το τροχαίο στη Μεσογείων: Νεκρή η 70χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Υπόκυψε τελικά στα τραύματά της η 70χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Μεσογείων στο ρεύμα ανόδου προς Αγία Παρασκευή.

Η 70χρονη τραυματίστηκε σοβαρά όταν ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, «καβάλησε» το πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει θανάσιμα.

Στη συνέχεια, ο νεαρός με το ΙΧ παρέσυρε και μερικούς κάδους, διαλύοντάς τους. Επί τόπου βρέθηκε η ΕΛΑΣ για να λάβει καταθέσεις σχετικά με το συμβάν.

Ασθενοφόρο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα: Νεκρός 29χρονος στην Κεφαλονιά μετά από σοκαριστικό τροχαίο με μηχανή

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην επαρχιακή οδό από Βαρύ προς Καρυά Ερρρίσου, στην Κεφαλονιά, με θύμα ένα 29χρονο ημεδαπό.

Ο άτυχος άντρας, οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, η οποία εξετράπη της πορείας της και κατέπεσε σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της. Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης Κεφαλληνίας.

Σοκ στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε ανήλικο παιδί με το αυτοκίνητο και το εγκατέλειψε

Σοκ προκλήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικο παιδί το μεσημέρι της Πέμπτης (5/10).

Το τροχαίο σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Εθνικής Αντιστάσεων και Τρυπιά. Νωρίτερα είχε σημειωθεί καραμπόλα στην Αττική Οδό.

Ο οδηγός εγκατέλειψε το παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, σοβαρά τραυματισμένο.

«Το αυτοκίνητο έτρεχε υπερβολικά. Ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο. Το παιδί το εκτόξευσε 3-4 μέτρα στον αέρα και το πέταξε αρκετά μέτρα μακριά. Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι και το σώμα. Καλέσαμε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ» τόνισε αυτόπτης μάρτυρας στο Mega.

Δείτε το ρεπορτάζ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share