Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Βίντεο σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: Ο νεκρός οδηγός πήγαινε με... «1.000» και παραλίγο να πατήσει μητέρα με το παιδί της!

Κόβει την ανάσα η τρελή πορεία του ΙΧ

20 Σεπτεμβρίου 2023 11:42
Βίντεο σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: Ο νεκρός οδηγός πήγαινε με... «1.000» και παραλίγο να πατήσει μητέρα με το παιδί της!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σοκ προκαλεί το ανατριχιαστικό θανατηφόρο τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή σε έναν άντρα 50 ετών και προκάλεσε τραυματισμό άλλων τριών, φέρνουν στη δημοσιότητα βίντεο από το σημείο της τραγωδίας στο Πόρτο Ράφτη.

Ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο και εξηγείται και το πώς έγινε το τροχαίο, καθώς ο 50χρονος προσπάθησε να αποφύγει μητέρα και παιδί, που περνούσαν από τυφλό σημείο!

Ντοκουμέντο από το δυστύχημα το βράδυ της Τρίτης (19/9), στο 37ο χλμ Λεωφ. Πόρτο Ράφτη, στο Μαρκόπουλο, δείχνει το αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, πριν εκτραπεί της πορείας του και περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει μητέρα και παιδί, που περνούσαν από τυφλό σημείο, χωρίς διάβαση, με αποτέλεσμα να κάνει ελιγμό και να χάσει τον έλεγχο του ΙΧ.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο φαίνεται και η αντίδραση μητέρας και ανήλικου, οι οποίοι βλέπουν ότι το ΙΧ έχασε τον έλεγχο, και οι οποίοι σώθηκαν για κλάσματα του δευτερολέπτου από την παράσυρση.

Νεκρός είναι ο 50χρονος οδηγός του ΙΧ, που έχασε τον έλεγχο, ενώ άλλα 4 άτομα τραυματίστηκαν από τη σφοδρότατη σύγκρουση.

Γύρω στις 20:20 της Τρίτης, στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη μια γυναίκαι κι ένα παιδί διέσχιζαν κάθετα τον δρόμο, χωρίς να βρίσκονται σε πεζοφάναρο ή διάβαση, ενώ ερχόταν το όχημα από την αριστερή λωρίδα. Ο οδηγός είδε τους πεζούς την τελευταία στιγμή και για να τους αποφύγει, το όχημα πέρασε από διαχωριστικό διάζωμα και συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, ενώ χρειάστηκε πέρα από τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ να συνδράμουν και πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες από τα δύο Ι.Χ., μεταξύ αυτών τρεις γυναίκες κι ένας άντρας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share