Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Εφιάλτης για γυναίκα στην Καισαριανή: Ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα που επιτέθηκε με σύριγγα σε νεαρή - Εξετάζεται αν πέρασε επικίνδυνο υγρό στον οργανισμό της (video)

Σοκάρει η θέση γιατρού για το συμβάν

3 Σεπτεμβρίου 2023 11:15
Εφιάλτης για γυναίκα στην Καισαριανή: Ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα που επιτέθηκε με σύριγγα σε νεαρή - Εξετάζεται αν πέρασε επικίνδυνο υγρό στον οργανισμό της (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μία νεαρή κοπέλα στην Καισαριανή, καθώς ένας άνδρας της επιτέθηκε με σύριγγα στη μέση του δρόμου. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του OPEN, σε μια φωτογραφία ντοκουμέντο φαίνεται ο άνδρας που ακολουθεί τη γυναίκα και σε ανύποπτο χρόνο βγάζει μια σύριγγα και την καρφώνει.

Το χτύπημα η γυναίκα το δέχτηκε, στο πόδι, πάνω από τα ρούχα της. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε και η ίδια στις αρχές, η σύριγγα έφερε ένα λευκό υγρό. Το περιεχόμενο της σύριγγας εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γιατρός εξέφρασε τις ανησυχίες του ότι αν το υγρό ήταν μολυσμένο, αυτό μπορεί να έχει εισχωρήσει στον οργανισμό της άτυχης κοπέλας. Είναι περιστατικό πρωτόγνωρο και ιδιαίτερα ανησυχητικό, το οποίο προφανώς προκαλεί τρόμο, καθώς συνέβη σε μια συνηθισμένη γειτονιά.

Ο άνδρας εξαφανίστηκε και οι αρχές τον αναζητούν ενώ έχουν και βίντεο από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν την επίθεση, ανέφερε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Σοκάρει ο Γιώργος Παπαχρήστος για την επίθεση από τον εφοπλιστή στο ΟΑΚΑ: «Ήθελε να βγάλει το πιστόλι με σκοτώσει, μάτωσε το πρόσωπο μου όταν...» (video)

Ο εφοπλιστής επιτέθηκε στον αρθρογράφο και Σύμβουλο Έκδοσης της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργο Παπαχρήστο αιφνιδιάζοντας τον και χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Όπως έγινε γνωστό, η επίθεση σημειώθηκε στο ΟΑΚΑ, στο διάλειμμα του αγώνα Παναθηναϊκός – Μπράγκα, μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών. Συνοδευόμενος από δύο μπράβους, πλησίασε τον Γιώργο Παπαχρήστο την στιγμή που συνομιλούσε με συνάδελφό του δημοσιογράφο, και του επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά απροειδοποίητα, χωρίς να έχει μεσολαβήσει διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και σχετικά με την πορεία της υγείας του είπε ο σύμβουλος έκδοσης των «Νέων»: «Έχω ένα θλαστικό τραύμα στο ύψος της μύτης και ένα μικρό χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού».

Στη συνέχεια, περιέγραψε για την επίθεση που δέχτηκε: «Δεν έχω ζήσει ξανά τέτοιο περιστατικό στα τόσα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, συνοδευόμενο από ακραίες απειλές για την ζωή μου. Ήταν απίστευτο και σοκαριστικό. Ανεξάρτητα από τα δύο αυτά χτυπήματα που δέχθηκα, το πιο σοβαρό είναι το πώς έγινε αυτό το πράγμα.

Στο ημίχρονο του αγώνα πήγα στο κυλικείο. Στην αίθουσα των VIP υπάρχει ένα κυλικείο στο πίσω μέρος του οποίου πηγαίνουν γνωστοί άνθρωποι. Κατευθυνόμενος προς τα εκεί έπεσα πάνω στον συνάδελφό μας τον Θανάση Τσεκούρα και πιάσαμε κουβέντα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί που συζητούσαμε σε ένα εύθυμο κλίμα ξαφνικά έρχεται καταπάνω μου αυτός ο άνθρωπος και με χτυπάει στο πρόσωπο με τέτοια ένταση και δύναμη που στην αρχή δεν κατάλαβα τι μου συνέβη. Κατάλαβα τι είχε γίνει όταν άρχισε τις απειλές ότι θα με σκοτώσει και κάλεσε έναν από τους δύο μπράβους που τον ακολουθούσε να με πυροβολήσει».

Ο Γιώργος Παπαχρήστος εξομολογήθηκε, επίσης: «Μάτωσε το πρόσωπο μου και καθώς πήγαινα προς το μπάνιο, ενώ αυτός συνέχιζε ένα χυδαίο υβρεολόγιο κατά της οικογένειας μου, με ξαναχτύπησε πάλι πίσω ύπουλα. Δύο μπράβοι που είχε τον συγκράτησαν, όπως και ο Θανάσης Τσεκούρας μπήκε στην μέση» ενώ αποκάλυψε ότι ο εφοπλιστής έλεγε στον μπράβο του κατά του ίδιου: «Τράβα το πιστόλι ρε, πυροβόλησέ τον, σκότωσέ τον».

«Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έγινε αυτό. Έχω γράψει για αυτόν ό,τι έχει γράψει και ο υπόλοιπος ελληνικό Τύπος. Στα ”Νέα” έχω γράψει για τα ρωσικά λεφτά που στήθηκε το δίκτυο του «Ελλάς Net», χρήματα που είναι Ρώσου ολιγάρχη κι έχει παρέμβει η αμερικανική δικαιοσύνη και έχει συλλάβει έναν συνεργάτη του», πρόσθεσε ο σύμβουλος έκδοσης των «Νέων».

Σε ερώτημα πώς μπήκαν με τα όπλα μέσα στο χώρο του γηπέδου ο Γιώργος Παπαχρήστος σχολίασε: «Μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, είχαμε ακούσει ότι στα γήπεδα θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι για να μην περνάνε μέσα μαχαίρια κι αντί για αυτό βλέπουμε τι γίνεται μέσα στη θύρα των VIP να περνάει ο άλλος με τα πιστόλια».

Δες όλα όσα είπε ο Γιώργος Παπαχρήστος στο Mega:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share