Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

27χρονος βιάστηκε στην Κρήτη από 3 Παλαιστίνιους: Ομολόγησε το δράμα του στους γιατρούς

Ο 27χρονος δηλώνει ότι δεν έπεσε θύμα βιασμού μόνο μία φορά - Η πράξη επαναλήφθηκε ακόμα δύο με τρεις φορές

1 Σεπτεμβρίου 2023 15:55
27χρονος βιάστηκε στην Κρήτη από 3 Παλαιστίνιους: Ομολόγησε το δράμα του στους γιατρούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 27χρονος άνδρας απ’ τη Σομαλία, κατέληξε να ομολογήσει στους γιατρούς του νοσοκομείου -όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί- πως ζούσε την ίδια την κόλαση στη Γη, καθώς 3 Παλαιστίνιοι φέρονται πως βίασαν τον άνδρα στην Κρήτη ενώ ένας ακόμα φέρεται πως βοηθούσε τους εγκληματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος πριν από λίγες ημέρες εθεάθη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση να περιφέρεται σε δρόμους στην περιοχή του Γιόφυρο. Περαστικοί τον είδαν και κάλεσαν το ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Στους γιατρούς είπε κάποια πράγματα γι’ αυτά που όπως ισχυρίζεται βίωνε με τους τέσσερις Παλαιστίνιους. Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν και ο 27χρονος ξεδίπλωσε στην κατάθεσή του τα περί του βιασμού.

αστυνομία Κρήτη

Όπως είπε, με τους 4 Παλαιστίνιους που κατηγορούνται, ήταν συγκάτοικοι για περίπου ένα μήνα. Ο 27χρονος αναφέρει ότι δεν έπεσε θύμα βιασμού μόνο μία φορά. Η πράξη επαναλήφθηκε ακόμα δύο με τρεις φορές. Δεχόταν, όπως είπε, απειλές ότι εάν δεν δεχτεί θα κυκλοφορήσει βίντεο που τον έχουν καταγράψει την ώρα του βιασμού του. Την τελευταία φορά ήταν που έφυγε από το σπίτι σε άσχημη κατάσταση.

Από την πλευρά τους οι 4 Παλαιστίνιοι αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους καταλογίζει ο 27χρονος, ο οποίος εξετάστηκε και από ιατροδικαστή. Επίσης, υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν τον υποχρέωναν να κάνει χρήση ναρκωτικών ή χαπιών για να μην προβάλει αντίσταση. Τα αποτελέσματα τόσο του ιατροδικαστή όσο και των τοξικολογικών εξετάσεων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Καταγγελία 19χρονης στην Κω: 33χρονος Παλαιστίνιος αποπειράθηκε να τη βιάσει σε τουαλέτες νυχτερινού μαγαζιού

Συγκλονίζει η καταγγελία μιας 19χρονης κοπέλας ότι ένας 33χρονος Παλαιστίνιος αποπειράθηκε να τη βιάσει τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/7) στις τουαλέτες νυχτερινού μαγαζιού στην Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr, το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, όταν η 19χρονη κοπέλα διασκέδαζε σε μαγαζί στην περιοχή Τιγκάκι. Την ίδια ώρα σοκάρει η απόπειρα βιασμού σε 18χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα.

Προσπάθησε να της ανοίξει το πουκάμισο και δεν την άφηνε να φύγει

απόπειρα βιασμού Κως

Σύμφωνα με την καταγγελία της, περίπου στις 3:00 ο 33χρονος φερόμενος ως δράστης την ακολούθησε στην τουαλέτα και προχώρησε σε βίαιες χειρονομίες σε βάρος της. Συγκεκριμένα, προσπάθησε να της ανοίξει το πουκάμισο και δεν την άφηνε να φύγει.

Η κοπέλα αφού κατάφερε να ξεφύγει απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές, και άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας συνέλαβαν λίγο αργότερα τον 33χρονο από την Παλαιστίνη που επιχείρησε να τη βιάσει.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share