Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Άγριο επεισόδιο στην Κρήτη: Συμπεθέρες «σφάχτηκαν» για τον χωρισμό των παιδιών τους - Βγήκαν μαχαίρια

Η μία γυναίκα τραυματίστηκε πάνω στον καβγά

23 Αυγούστου 2023 11:20
Άγριο επεισόδιο στην Κρήτη: Συμπεθέρες «σφάχτηκαν» για τον χωρισμό των παιδιών τους - Βγήκαν μαχαίρια
Από Εύη Κουρίδου

Άναψαν τα «αίματα» ανάμεσα σε δύο συμπεθέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης, το βράδυ της Τρίτης (22/8), όπου μάλιστα βγήκαν και μαχαίρια.

Πρόκειται για δύο γυναίκες 37 και 55 ετών, οι οποίες τσακώθηκαν άγρια, καθώς η μία γυναίκα θεωρούσε ότι η συμπεθέρα της διέδιδε πως εκείνη ευθύνεται για τον χωρισμό των παιδιών και πήγε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Δείτε επίσης: Αιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο - Μαχαίρωσε τον ξάδελφό της στην κοιλιά, ύστερα από τσακωμό

Πώς έγινε ο καβγάς

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το ekriti.gr, όταν η 55χρονη συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, μετέβη οργισμένη στο σπίτι της 37χρονης.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές η 37χρονη, και οι δύο άρχισαν να την απειλούν και να τη βρίζουν, μάλιστα κάποια στιγμή η 55χρονη άρπαξε ένα μαχαίρι και η 37χρονη, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

Μετά το συμβάν το ζευγάρι εξαφανίστηκε και η 37χρονη υπέβαλε μήνυση εναντίον τους, ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς, πιθανολογεί ότι ο λόγος για τον οποίο δέχθηκε την επίθεση από την 55χρονη, ήταν γιατί τη θεωρούσε υπεύθυνη για τον χωρισμό των παιδιών τους.

Μαχαίρι

Τούρκος έδειρε Έλληνες πυροσβέστες επειδή πάτησαν το χαλί της προσευχής του - Ήθελαν να τον βοηθήσουν σε τροχαίο ατύχημα που ενεπλάκη

Τρομερό επεισόδιο συνέβη στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου 19.08.2023 όταν ένας Τούρκος έδειρε τους Έλληνες πυροσβέστες που τον πλησίασαν, επειδή πάτησαν το χαλί της προσευχής του. Ήθελαν να τον βοηθήσουν σε τροχαίο ατύχημα που ενεπλάκη.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου όταν ένας 31χρονος Τούρκος, που επέστρεφε οδικώς στη χώρα του από Αυστρία, μέσω Θεσσαλονίκης, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και τράκαρε στα διόδια Λαγκαδά, σύμφωνα με πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, παρόλο που οι πινακίδες στο σημείο επιβάλλουν στους οδηγούς να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα, το κοντέρ του 31χρονου έφτασε τα… 192 χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του σπάσει τη μπάρα και το όχημά του να αναποδογυρίσει. Ταυτόχρονα, η μηχανή εκτοξεύθηκε 50 μέτρα μακριά, προκαλώντας φωτιά σε ξηρά χόρτα.

Τούρκος τροχαίο διόδια Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος, μην πιστεύοντας την τύχη του, έβγαλε από το όχημά του ένα χαλάκι για να προσευχηθεί αφού επέζησε από το ατύχημα. Στο μεταξύ, στο σημείο είχαν ήδη μεταβεί Πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά που εκδηλώθηκε. Ωστόσο, μόλις ο Τούρκος τελείωσε την προσευχή του, σύμφωνα με την ίδια πηγή, χτύπησε τους Πυροσβέστες, καθώς, όπως φέρεται να ισχυρίζεται ο ίδιος, πάτησαν πάνω στο χαλάκι, το οποίο θεώρησε ασέβεια.

Ο ίδιος πάντως φέρεται να δηλώνει πως ανέπτυξε τόσο μεγάλη ταχύτητα επειδή του είπαν πως η κόρη του χτύπησε και έπρεπε να γυρίσει άμεσα στην Τουρκία.

Ο 31χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, σωματική βλάβη κατά συρροή, απείθεια και διακεκριμένη φθορά ξένης περιουσίας. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share