Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Επαγρύπνηση Τάσου Αρνιακού: «Ξανάρχεται 7άρι μελτέμι - Τεράστιος ο κίνδυνος ξανά σε...»

Μεγάλη προσοχή τις προσεχείς ημέρες!

31 Αυγούστου 2023 14:01
Επαγρύπνηση Τάσου Αρνιακού: «Ξανάρχεται 7άρι μελτέμι - Τεράστιος ο κίνδυνος ξανά σε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός - Τάσος Αρνιακός: Επιστροφή στους δυνατούς ανέμους φαίνεται πως θα έχουμε από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (2-3/9), καθώς ενισχύεται και πάλι το μελτέμι στο Αιγαίο, δίνοντας κατά τόπους και 7 μποφόρ, σύμφωνα με τα όσα σημείωσε στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΑΝΤ1 ο Τάσος Αρνιακός.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος αναφέρθηκε στον γενικά αίθριο καιρό των ημερών που διανύουμε, με χαρακτηριστικές τις... νορμάλ για την εποχή θερμοκρασίες, αλλά και τις όποιες τοπικές βροχές. Την ίδια ώρα, έρχεται «υγρό πυρ» από τα Μερομήνια: «Αμόκ! Παρατεταμένος καύσωνας μετά τα πρωτοβρόχια του Σεπτεμβρίου...»

Αναλυτικά η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού στον ΑΝΤ1:

«Ο καιρός αλλάζει το Σαββατοκύριακο! Mέχρι τα τέλη της νέας εβδομάδας...» - Έκρουσε καμπανάκι ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος για δύο περιοχές (Video)

Έκρουσε καμπανάκι ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος για δύο περιοχές λέγοντας ότι ο καιρός αλλάζει το Σαββατοκύριακο, ενώ μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ο καιρός θα είναι καλός. Παράλληλα, όπως είπε στη σημερινή του πρόγνωση ο μετεωρόλογος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης όσο προχωράμε προς τον Σεπτέμβριο, θα βλέπουμε περισσότερη υγρασία

Με ήπιες καιρικές συνθήκες θα κυλήσει η τελευταία ημέρα του Αυγούστου, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 31 βαθμούς τα νησιά και ανατολικά. Στην Αττική ο υδράργυρος φτάνει μέχρι τους 34, χωρίς καιρικές ακρότητες. Ηλιόλουστος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη.

Έκρουσε καμπανάκι ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος για δύο περιοχές

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλο, την Παρασκευή μπορεί να έχουμε κάποιες μπόρες σε Μακεδονία και Θράκη σε ορεινές περιοχές, με τα φαινόμενα να μην προβληματίζουν.

«Ο καιρός αλλάζει το Σαββατοκύριακο! Mέχρι τα τέλη της νέας εβδομάδας...»

Ο καιρός, ωστόσο, αλλάζει το Σαββατοκύριακο, καθώς αυξάνονται τα μελτέμια στο Αιγαίο και φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ. Δεν αναμένονται σημαντικές βροχές. Τα νεότερα καιρικά δεδομένα, ωστόσο, δείχνουν νέα ανατροπή του καιρού για τη Δευτέρα. Όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος αν και χθες ανέφερε πως ο καιρός θα είναι καλός μέχρι τα τέλη της νέας εβδομάδας, ωστόσο φαίνεται πως θα έχουμε κάποιες μπόρες από τη Δευτέρα και ιδιαίτερα την Τρίτη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share