Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Η μαρτυρία οπαδού της ΑΕΚ: Είδα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή – Κροάτης τον μαχαίρωσε

«Έφερε το διακριτικό σήμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ» λέει ο οπαδός της ΑΕΚ που ήταν δίπλα στον 29χρονο στη Νέα Φιλαδέλφεια το μοιραίο εκείνο βράδυ

29 Αυγούστου 2023 08:08
Η μαρτυρία οπαδού της ΑΕΚ: Είδα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή – Κροάτης τον μαχαίρωσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα στοιχεία που αφορούν τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή το βράδυ της Δευτέρας 7/8 στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από την αιματηρή επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας. Ο οπαδός της ΑΕΚ που έχει καταγραφεί σε βίντεο – ντοκουμέντο να είναι δίπλα στον 29χρονο και να φοράει μία κόκκινη μπλούζα, αποκάλυψε πως ο άνδρας που μαχαίρωσε τον Μιχάλη είναι Κροάτης.

Όπως αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας (28/8) η εκπομπή «Δίκη στο Open», ο Αριστείδης, που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να τρέχει δίπλα στον Μιχάλη Κατσουρή για να αποφύγουν τον ροπαλοφόρο χούλιγκαν, μίλησε για τουλάχιστον τέσσερα άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, που τους χτυπούσαν με καδρόνια και ρόπαλα.

Ο μάρτυρας- «κλειδί» επεσήμανε μιλώντας στην ανακρίτρια πως ένας από τους τέσσερις, που έφερε το διακριτικό σήμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μαχαίρωσε στο χέρι τον Μιχάλη Κατσουρή, το οποίο έμελλε να είναι το μοιραίο τραύμα.

Η μαχαιριά είχε προηγηθεί χρονικά της καταδίωξης που δείχνει βίντεο – ντοκουμέντο

Ο οπαδός της ΑΕΚ με την κόκκινη μπλούζα ανέφερε επίσης πως δεν μπόρεσε να διακρίνει τον δράστη, γιατί φορούσε κουκούλα, ενώ εκείνη τη στιγμή χτύπησαν και τον ίδιο με ρόπαλο στο κεφάλι, σπάζοντας του χέρι και πόδι.

Ταυτόχρονα, όπως είπε έπεσε φωτοβολίδα δίπλα τους, με αποτέλεσμα οι Κροάτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να σαστίσουν προσωρινά και ο ίδιος με τον Μιχάλη, να καταφέρουν να απεγκλωβιστούν και να συνεχίσουν να τρέχουν.

Η κατάθεση του μάρτυρα, επιβεβαιώνει την εκδοχή του συνηγόρου του Μιχάλη Κατσουρή, Χρήστου Μαυρομάτη, ο οποίος υποστήριξε στην προηγούμενη τηλεοπτική «Δίκη» ότι το θανατηφόρο χτύπημα είχε προηγηθεί χρονικά της καταδίωξης που δείχνει το βίντεο. Γι΄αυτό και στη συνέχεια σχηματίστηκε το κόκκινο μονοπάτι από το αίμα του Μιχάλη, αρκετά μέτρα πριν την καταδίωξη του ροπαλοφόρου χούλιγκαν που αποτυπώθηκε στο βίντεο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share