Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Φωτιά στη Φυλή: Αγνοείται ένας 77χρονος στη Χασιά (video)

Τον ψάχνουν εναγωνίως οι συγγενείς του

23 Αυγούστου 2023 12:59
Φωτιά στη Φυλή: Αγνοείται ένας 77χρονος στη Χασιά (video)
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Ένας ηλικιωμένος αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης (22/8) στην περιοχή της Χασιάς, μετά την φωτιά που ξέσπασε στη Φυλή.

Συγγενής του ηλικιωμένου μίλησε στο OPEN και ανέφερε ότι το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο κοντά στο δημαρχείο. Η ίδια πήγε από εκεί και της είπαν ότι δεν τον είχαν δει. Στη συνέχεια έψαξε και στο σπίτι του, αλλά δεν τον βρήκε.

Η γυναίκα ρώτησε και στα νοσοκομεία, ωστόσο της είπαν ότι με τα συγκεκριμένα στοιχεία δεν υπάρχει κάποιος άνδρας εκτός αν πρόκειται για αγνώστων στοιχείων.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν τον 77χρονο να περπατάει με το πουκάμισο ανοιχτό.

Καίγονται σπίτια στη Χασιά – Πολίτης σκαρφαλωμένος στα κεραμίδια προσπαθούσε με μάνικα να σώσει το δικό του

Πολλά σπίτια στη Χασιά έχουν υποστεί ζημιές από τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή, ενώ άλλα παραδόθηκαν στις φλόγες. Η πυρκαγιά στην περιοχή ξέσπασε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι, ενώ ήταν σε εξέλιξη η φωτιά στον Ασπρόπυργο. Μάλιστα το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με έναν πολίτη να βρίσκεται σκαρφαλωμένος στα κεραμίδια και να προσπαθεί να σώσει το σπίτι του με μάνικα.

Σύμφωνα με το MEGA, η φωτιά έχει καταστρέψει εκτός από σπίτια και πολλές επιχειρήσεις. Πάνω από την περιοχή επιχειρούσαν μεταξύ άλλων και ένα Ericsson, το οποίο πετούσε σε χαμηλό ύψος πάνω από σπίτια και αυλές όπου πραγματοποιούσε ρίψεις.

Σε πλάνα που κατέγραψε το MEGA, πολίτης φαίνεται να σκαρφαλώνει στα κεραμίδια του σπιτιού του, την ώρα που το διπλανό σπίτι παραδίδεται στις φλόγες. Με μια μάνικα, προσπαθεί να σταματήσει τις φλόγες που φτάνουν και στο δικό του σπίτι.

Πυροσβέστες πάντως βρίσκονταν κοντά στο οίκημα, ενώ η εκκένωση της περιοχής είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα με άτομα με αναπηρία και ηλικιωμένους να απομακρύνονται πρώτοι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share