Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Έχει ξεφύγει η κατάσταση - Νέα καταγγελία για beach bar: Δεν την άφηναν να παρκάρει κοντά στο μαγαζί - «Αν το αφήσεις εκεί θα βρεις σκασμένα τα λάστιχα...» (video)

Χωρίς τέλος οι καταγγελίες για αυθαιρεσίες σε παραλίες

18 Αυγούστου 2023 22:12
Έχει ξεφύγει η κατάσταση - Νέα καταγγελία για beach bar: Δεν την άφηναν να παρκάρει κοντά στο μαγαζί - «Αν το αφήσεις εκεί θα βρεις σκασμένα τα λάστιχα...» (video)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

«Βροχή» οι καταγγελίες πολιτών για αυθαιρεσίες των beach bar στο πλαίσιο του, καθώς γιγαντώνεται το «κίνημα της πετσέτας».

Σύμφωνα με νέα καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας, μητέρα δύο παιδιών δέχθηκε απειλές από τον υπάλληλο όταν επιχείρησε να παρκάρει το αυτοκίνητό της κοντά στο beach bar, ώστε να πάει για μπάνιο.

Δείτε επίσης: «Να πάτε στο αμάξι να την ταΐσετε»: Γνωστό beach bar της Χαλκιδικής απαγόρευσε σε γονείς να ταΐσουν το παιδί τους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, η γυναίκα πήγε για μπάνιο στους Αμμόλοφους Καβάλας, και όπως λέει η ίδια, προσπάθησε να παρκάρει το αυτοκίνητό της κοντά στο beach bar, για να πάει για μπάνιο στο ελεύθερο κομμάτι της παραλίας. Εκεί, όπως καταγγέλλει υπάλληλος του καταστήματος την ενημέρωσε πως απαγορεύεται να αφήσει το αυτοκίνητό της αν δεν πάει για μπάνιο στη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Εκείνη εξήγησε πως θα πάει με τις ομπρέλες για λίγη ώρα στην περιοχή, γιατί λόγω αυξημένης κίνησης δεν μπόρεσε να βρει πάρκινγκ σε άλλο σημείο. Μάλιστα η ίδια ζήτησε να πληρώσει τα χρήματα που αναλογούν σε έναν καφέ, ώστε να μπορέσει να αφήσει το αυτοκίνητο εκεί. Ωστόσο, ο ίδιος της απάντησε πως «εάν αφήσει εκεί το αυτοκίνητο, θα έβρισκε τα λάστιχα σκασμένα».

Η γυναίκα ταράχτηκε, πήρε την αστυνομία και ο αξιωματικός υπηρεσίας της είπε να καταθέσει μήνυση. Η καταγγέλλουσα δεν γνωρίζει εάν ο χώρος που στάθμευσε το αυτοκίνητό της ανήκει στην επιχείρηση καθώς δεν υπήρχε ειδική σήμανση.

Τελικά για να της επιτρέψουν να αφήσει το αυτοκίνητο, οι υπεύθυνοι του beach bar της είπαν να πληρώσει 7 ευρώ ως εικονική είσοδο στο κατάστημα, ώστε να πάει στο… ελεύθερο κομμάτι της παραλίας!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share