Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Έβγαλε νεκρό τον σύζυγό της από τη θάλασσα

Το ζευγάρι έκανε διακοπές

11 Αυγούστου 2023 08:21
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Έβγαλε νεκρό τον σύζυγό της από τη θάλασσα
ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Χωρίς τις αισθήσεις του ανέσυρε τον σύζυγό της μία γυναίκα από παραλία στον Νέο Μάρμαρα Χαλκιδικής, το μεσημέρι της Πέμπτης (10/8).

Πρόκειται για υπήκοο Σερβίας, ηλικίας 48 ετών. Ο άνδρας διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στη σορό του πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Διαβατών.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

Πνιγμός
EUROKINISSI

Ανείπωτη τραγωδία στους Φούρνους Ικαρίας: Πνίγηκε 11χρονο αγοράκι - Μπλέχτηκε σε δίχτυα και δεν μπορούσε να ανέβει στην επιφάνεια της θάλασσας

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στους Φούρνους Ικαρίας όπου ένα αγόρι, 11 ετών, ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα. Το παιδί φορούσε το μαγιό του και η μητέρα του τον αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα, ενημερώνοντας τις Αρχές στις 18.30 ότι τον ψάχνει.

Αμέσως άρχισαν οι έρευνες από την Αστυνομία και το Λιμενικό οι οποίες είχαν τραγική κατάληξη καθώς τον ανήλικο εντόπισε στις 20.30 ένας περαστικός όταν είδε τη σορό. Το παιδί διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγόρι μπλέχτηκε σε δίχτυα και δεν μπορούσε να ανέβει στην επιφάνεια της θάλασσας.

Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ

Τραγωδία στην Χαλκιδική: 43χρονος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα στη Σάρτη

Νεκρός ανασύρθηκε σήμερα ένας 43χρονος στη θάλασσα στην περιοχή της Σάρτης στη Χαλκιδική. Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος 18χρονου μοτοσικλετιστή που συγκρούστηκε με φορτηγό.

Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός του άτυχου άνδρα πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share