Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Τους δίκασε ο Τάσος Δούσης: Είπε για το κίνημα της πετσέτας και τις ξαπλώστρες αυτό που δεν τόλμησε κανένας

Έξω από τα δόντια!

5 Αυγούστου 2023 20:40
Τους δίκασε ο Τάσος Δούσης: Είπε για το κίνημα της πετσέτας και τις ξαπλώστρες αυτό που δεν τόλμησε κανένας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τάσος Δούσης: Ο έμπειρος δημοσιογράφος θέλησε με μία ανάρτηση να εκφράσει την άποψή του για το κίνημα της πετσέτας και για τις ξαπλώστρες στην παραλία.

Τάσος Δούσης: Τα λεγόμενα του

Παρότι, όπως ο ίδιος παραδέχεται, δεν απολαμβάνει να απλώνει την πετσέτα του στην παραλία, προτιμώντας αντίθετα την άνεση της ξαπλώστρας, πάντα έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του και από τους γύρω του.

Η πρώτη του κριτική αφορά την αυθαιρεσία πολλών που απλώνουν τις ξαπλώστρες τους σε τεράστιους χώρους, χωρίς να σέβονται τα κανονικά όρια. Επιπλέον, δεν διστάζει να επισημάνει την έλλειψη αποδείξεων για τις παρεχόμενες υπηρεσίες αυτών των επιχειρηματιών, αποδίδοντας το φαινόμενο στην εξάπλωση της ασυδοσίας που κυριαρχεί στην κοινωνία μας.

Δείτε ακόμα: Τάσος Δούσης: «Οι Νεοέλληνες ούγκανοι της παραλίας είναι αυτοί που χτυπάνε την γυναίκα τους και τα παιδιά τους! Μην τους φοβάστε»

Ο Τάσος Δούσης στηρίζει θερμά τις κινήσεις των πολιτών για ελεύθερες παραλίες και ελέγχους παντού. Έχοντας διασχίσει παγκόσμια μονοπάτια, έχει διαπιστώσει προσωπικά τις ανησυχητικές επιπτώσεις της ασυδοσίας του τουρισμού. Σε μια εποχή που καταβάλλονται προσπάθειες για την διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και την προστασία της βιωσιμότητας, ο Δούσης καλεί σθεναρά για ένα φρένο στην ασυδοσία του τουριστικού κλάδου.

Τους δίκασε ο Δούσης: Είπε για το κίνημα της πετσέτας και της ξαπλώστρες αυτό που δεν τόλμησε κανένας

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share