Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στη Σάμο: Εγκατέλειψε το θύμα ο οδηγός και προσπάθησε να διαφύγει - Συνελήφθη από τις αρχές

Πρόκειται για τουρίστρια

3 Αυγούστου 2023 09:26
Θανατηφόρο τροχαίο στη Σάμο: Εγκατέλειψε το θύμα ο οδηγός και προσπάθησε να διαφύγει - Συνελήφθη από τις αρχές
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (2/8) στην περιοχή του Γλυκόριζα Σάμου όταν αυτοκίνητο παρέσυρε τουρίστρια με δίκυκλο.

Ο οδηγός του ενοικιαζόμενου οχήματος εγκατέλειψε τη χτυπημένη τουρίστρια και προσπάθησε να κρυφτεί και να διαφύγει. Θυμηθείτε: Τροχαίο με εγκατάλειψη έξω από το Μέγαρο Μουσικής - Χτύπησαν οδηγό μηχανής (video)

Λίγη ώρα αργότερα, από την ΕΛΑΣ εντοπίστηκε και συνελήφθη. Πρόκειται για Τούρκο οδηγό ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι γιατροί, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν στη ζωή την άτυχη Σκανδιναβή τουρίστρια.

Τροχαίο δυστύχημα στη Σάμο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Τρομακτικές εικόνες στην παραλιακή: Ανατροπή αυτοκινήτου στο ύψος του ΣΚΑΪ - Εγκλωβισμένος ο οδηγός

Ένα αυτοκίνητο ανετράπη σήμερα (3/8) το πρωί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στην παραλιακή λεωφόρο στην κατεύθυνση προς Πειραιά, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, ακριβώς έξω από τα στούντιο του ΣΚΑΙ.

Τροχαίο-σοκ στη Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα 4 οχημάτων στον περιφερειακό - Τραυματίστηκε παιδί (video)

Καραμπόλα μεταξύ 4 αυτοκινήτων σημειώθηκε στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός κοριτσιού ηλικίας 8,5 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, στην Περιφερειακή Οδό, στο ρεύμα προς ανατολικά, πριν από το ύψος του τούνελ της Τούμπας, τέσσερα ΙΧ συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η ανήλικη έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Aυτή τη στιγμή επικρατεί κυκλοφοριακό «κομφούζιο» στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα πριν από το τουνέλ της Τούμπας με κατεύθυνση προς τα Ανατολικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share