Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Φρίκη στα Λιόσια: Μαζική επίθεση σε παιδί ΑμεΑ για ένα κινητό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι (video)

Του επιτέθηκαν πέντε άτομα

31 Ιουλίου 2023 10:19
Φρίκη στα Λιόσια: Μαζική επίθεση σε παιδί ΑμεΑ για ένα κινητό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι (video)
Από Εύη Κουρίδου

Θύμα επίθεσης και ληστείας έπεσε ένας 15χρονος με ειδικές ανάγκες, στην περιοχή των Λιοσίων, το βράδυ της Κυριακής (30/7). Την ίδια ώρα, Κουκουλοφόρος χτύπησε 51χρονη με κοντάκι όπλου για να τη ληστέψει! (video)

Πέντε άτομα προσέγγισαν τον 15χρονο και άρχισαν να τον χτυπούν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο κεφάλι. Στη συνέχεια, άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο και του προκάλεσαν φθορές.

Ο ανήλικος, με τη βοήθεια της 50χρονης μητέρας του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού για τις πρώτες βοήθειες.

Άρχισαν τα... όργανα σε πανηγύρι στην Εύβοια: Τον χαράκωσε στο πρόσωπο με σπασμένο μπουκάλι - Έντρομοι οι παρευρισκόμενοι

Άναψαν τα «αίματα» σε πανηγύρι στην Εύβοια όταν άνδρας επιτέθηκε με σπασμένο μπουκάλι σε άλλον παρευρισκόμενο, «παγώνοντας» τα χαμόγελα όλων.

Ο καβγάς, που σύντομα μετατράπηκε σε αιματηρό επεισόδιο, ξεκίνησε στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/7), στην κεντρική πλατεία των Πολιτικών Ευβοίας.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η γνωστή η αιτία πίσω από την επίθεση, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το evima, τα αίματα «άναψαν» όταν μία κοπέλα σηκώθηκε να χορέψει στο πανηγύρι, στο οποίο τραγουδούσε ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης.

Στη συνέχεια, ο καβγάς πήρε ανεξέλεγκτη τροπή, καθώς ο ένας φέρεται να επιτέθηκε στον άλλον με ένα σπασμένο γυάλινο μπουκάλι και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο.

Τον άνδρα που τραυματίστηκε από την επίθεση μετέφερε στο νοσοκομείο ο δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στην αστυνομία.

Επεισόδιο σε πανηγύρι στην Εύβοια

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share