Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Πάτρα: «Μανούλα μου σε σκότωσε... βοήθεια» - Οι σπαρακτικές κραυγές του παιδιού της 25χρονης γυναίκας που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία της - Έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ο δράστης

16 Ιουλίου 2023 11:42
Πάτρα: «Μανούλα μου σε σκότωσε... βοήθεια» - Οι σπαρακτικές κραυγές του παιδιού της 25χρονης γυναίκας που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της 25χρονης γυναίκας που μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τον σύντροφό της, στην Πάτρα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 25χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ενώ το πλήρωμα τους ΕΚΑΒ της είχε προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη λόγω των τραυμάτων που δέχθηκε από το μαχαίρι, κυρίως στο λαιμό από τον σύντροφό της ο οποίος φέρεται ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Μανούλα μου σε σκότωσε... βοήθεια» - Οι σπαρακτικές κραυγές του παιδιού της

Ήταν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα όταν η γειτονιά στη συμβολή των οδών Μπ. Ρουφου και Σκαγιοπουλείου, σηκώθηκε στο «πόδι» από τις φωνές του παιδιού της γυναίκας. «Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια»

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του ζευγαριού μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν. Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα αιμορραγούσε κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι μαζί με το παιδί και να ζητήσουν βοήθεια.

Το μικρό παιδί φώναζε δυνατά με αποτέλεσμα οι ένοικοι στις γύρω πολυκατοικίες να εντοπίσουν τι έχει συμβεί και να καλέσουν αστυνομία και ΕΚΑΒ. Ο σύντροφος της 25χρονης, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ναρκωτικά.

Οι σπαρακτικές κραυγές του παιδιού της 25χρονης γυναίκας που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της στην Πάτρα
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Τροχαίο στην Πάτρα: Προσευχές για την 14χρονη Χριστίνα! Συγκινητικές στιγμές εξελίσσονται κάθε μέρα στο νοσοκομείο του Ρίου

Τροχαίο στην Πάτρα: Εχουν περάσει τρεις μέρες από την μοιραία στιγμή που το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε καταστηματάρχης εστίασης της Πάτρας, έπεσε πάνω σε ένα δίκυκλο που οδηγούσε ο 16χρονος Γιώργος στο οποίο επέβαινε και η 14χρονη Χριστίνα.

Το ατύχημα έγινε σχεδόν στο ίδιο σημείο όπου τον Μάϊο του 2012 είχε βρει τον θάνατο ο 15χρονος Πάνος Τζαβάρας. Στο νοσοκομείο Ρίου ακούγονται μόνο προσευχές.

Η Μαρία, μητέρα της Χριστίνας, δεν έχει σταματήσει να προσεύχεται. Ο πατέρας της το ίδιο. Η μεγάλη της αδελφή, επίσης. Οι συμμαθητές της από όλα τα σχολεία είναι συνεχώς εκεί, ευχόμενοι να ξαναδούν σύντομα κοντά τους την αγαπημένη τους φίλη και συμμαθήτρια!

Τροχαίο στην Πάτρα

Ο Γιώργος έχει ξεφύγει τον κίνδυνο. Η σκέψη όλων πλέον είναι στη Χριστίνα, που χαροπαλεύει στα χέρια του Ανδρέα Ηλιάδη και της ομάδας του στη ΜΕΘ!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share