Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε τουρίστα και δάγκωσε λιμενικό γιατί μίλησαν στην κοπέλα του

Είχε καταναλώσει αλκοόλ

12 Ιουλίου 2023 08:41
Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε τουρίστα και δάγκωσε λιμενικό γιατί μίλησαν στην κοπέλα του
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Χειροπέδες πέρασαν σε νεαρό που επιτέθηκε σε τουρίστα και κατόπιν σε λιμενικό, όταν είδε τον πρώτο να μιλάει στη σύντροφό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 5 Ιουλίου, όταν ο 20χρονος κατηγορούμενος που είχε καταναλώσει αλκοόλ πήγε να συναντήσει τη σύντροφό του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Τότε, διαπίστωσε ότι ένας άγνωστος άντρας μιλούσε μαζί της, περπατώντας σε κοντινή απόσταση από εκείνη και του επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές.

Λιμενικοί που αντιλήφθηκαν το επεισόδιο, έτρεξαν για να συγκρατήσουν τον νεαρό και να προλάβουν τα χειρότερα, όμως ο 20χρονος ξεκίνησε να τους επιτίθεται λεκτικά και να τους βρίζει χυδαία, ενώ μόλις προσπάθησαν να του περάσουν χειροπέδες και να τον βάλουν στο όχημα, εκείνος… δάγκωσε τον έναν στα δάχτυλα στο δεξί του χέρι.

Η σύντροφος στην κατάθεσή της ανέφερε ότι δε συνηθίζει να καταναλώνει αλκοόλ ο σύντροφός της και ότι δεν τον έχει δει ξανά σε τέτοια κατάσταση τα τελευταία 4 χρόνια που είναι σε σχέση.

Στην απολογία του ο 20χρονος ζήτησε συγγνώμη, είπε πως μιλούσε το αλκοόλ και τελικά του υποβλήθηκε ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Φρίκη στο Μεξικό: 32χρονος σκότωσε τη σύζυγό του, έφαγε το μυαλό της και έκανε το κρανίο της τασάκι

Φρίκη έχουν προκαλέσει στο Μεξικό οι λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία μιας γυναίκας από τον 32χρονο σύζυγό της, ο οποίος αφού την σκότωσε, στη συνέχεια έφαγε το μυαλό της και έκανε τασάκι το κρανίο της.

Ο Αλβάρο, όπως είναι το όνομα του δολοφόνου, που συνελήφθη στις 2 Ιουλίου, φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ουσιών όταν δολοφόνησε την μητέρα πέντε παιδιών στις 29 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς ο 32χρονος υποστήριξε ότι την εντολή για το έγκλημα του την είχε δώσει ο «διάβολος» και η «Santa Muerte». Την ίδια ώρα σοκάρει η δολοφονία ενός 14χρονου στην Αργεντινή.

O δράστης του άγριου εγκλήματος στο Μεξικό

Ο ίδιος ήταν που έκανε γνωστό το άγριο έγκλημά του με τηλεφώνημα σε μια από τις θετές του κόρες.

«Πήρε ένα από τα κορίτσια και του είπε να πάει να μαζέψει τη μητέρα του γιατί "την έχω σκοτώσει και την έχω βάλει σε σακούλες» δήλωσε η μητέρα του θύματος. Σύμφωνα με την ίδια ο 32χρονος διαμέλισε τη σορό της κόρης της με μια ματσέτα, ένα σφυρί και ένα καλέμι: «Τον πήρα κλαίγοντας και τον ρώτησα γιατί της το έκανε αυτό. Το παιδί μου δεν ήταν κακός άνθρωπος».

Ο δράστης φέρεται να είπε στη μητέρα της 32χρόνης ότι η κόρη της «δεν υπέφερε».

Η 32χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στο Μεξικό

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας καταγγέλλει ότι ο 32χρονος χτυπούσε τα πέντε παιδιά ηλικίας 12 έως 23 ετών και τα κακοποιούσε σεξουαλικά, κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά.

Φρίκη: Πατέρας σκότωσε την 3 εβδομάδων κόρη του με βαλλίστρα

Για δολοφονία κατηγορείται ο 26χρονος Πάτρικ Προύντφριτ από τη Νέα Υόρκη καθώς φέρεται να σκότωσε την μόλις 3 εβδομάδων κόρη του με βαλλίστρα ενώ από το χτύπημα τραυματίστηκε και η μητέρα του παιδιού που το κρατούσε στην αγκαλιά του.

Η αδιανόητη δολοφονία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν η αστυνομία της Νέας Υόρκης δέχθηκε τηλεφώνημα στο οποίο γινόταν λόγος για τραυματισμό της μητέρας και του παιδιού.

Το βέλος από τη βαλλίστρα που εκτόξευσε ο 26χρονος ο οποίος είχε ιστορικό οικογενειακής βίας, χτύπησε το μωρό στο πάνω μέρος του κορμού του και βγήκε από τη μασχάλη με αποτέλεσνα να τραυματιστεί και η μητέρα του στο στήθος όπως αποκάλυψαν εκπρόσωποι της αστυνομίας.

Το ακόμα πιο ανατριχιαστικό είναι ότι ο 26χρονος φέρεται να έβγαλε από την πρίζα το τηλέφωνο προκειμένου να εμποδίσει την τραυματισμένη σύζυγό του από το να ενημερώσει τις αρχές.

Πατέρας σκότωσε την 3 εβδομάδων κόρη του με βαλλίστρα

Ο ίδιος, δε, μια εβδομάδα πριν το τραγικό περιστατικό είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι το «στυλ» του ήταν «να προστατεύει την οικογένειά του και τους φίλους του με κάθε κόστος».

Οι διασώστες που έφτασαν στο σπίτι στο οποίο έγινε η δολοφονική επίθεση προσπάθησαν να σώσουν το βρέφος χωρίς, όμως, να τα καταφέρουν.

Μετά την επίθεση ο 26χρονος προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του το οποίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε δάσος σε μικρή απόσταση από το σπίτι αφού κόλλησε στη λάσπη.

«Είναι ένα από τα πιο ακατανόητα εγκληματα που έχουν διαπραχθεί από όσο μπορώ να θυμηθώ. Είναι μια τραγική υπόθεση που μας θυμίζει με τον πιο σκληρό τρόπο ότι η οικογενειακή βία είναι εδώ» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας με το κίνητρο του 26χρονου δράστη να παραμένει ακόμα αδιευκρινίστο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share