Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Δραματικές στιγμές για 90χρονη στην Εύβοια: Σκύλος τη δάγκωσε στον λαιμό και το χέρι - Συνελήφθη ο γιος της

Διέφυγε της προσοχής του γιου της

2 Αυγούστου 2023 10:53
Δραματικές στιγμές για 90χρονη στην Εύβοια: Σκύλος τη δάγκωσε στον λαιμό και το χέρι - Συνελήφθη ο γιος της
Από Εύη Κουρίδου

Ένα μαρτύριο περνάει από χθες το πρωί (1/8) μία ηλικιωμένη στα Ψαχνά Ευβοίας όταν δέχθηκε άγρια επίθεση από τον σκύλο του γιου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης (1/8) λίγο μετά τις 10.00, στην αυλή του σπιτιού που διαμένουν ο 68χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου και η μητέρα του. Θυμηθείτε: Σοκ στον Βύρωνα: Πίτμπουλ κατασπάραξαν 60χρονη μέσα στο σπίτι της - Έφερε δαγκωματιές στο πρόσωπό της

Όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ο σκύλος φέρεται να διέφυγε της προσοχής του αφεντικού του και να επιτέθηκε στην 90χρονη, τραυματίζοντάς τη στον λαιμό και στο χέρι.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε από τον γιο της στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, ενώ ο 68χρονος συνελήφθη και σε βάρος του βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, καθώς, όπως προέκυψε, ο σκύλος ήταν ανεμβολίαστος και δεν είχε σημανθεί ηλεκτρονικά.

Σκύλος δάγκωσε 90χρονη στην Εύβοια

Σοκ με περιστατικό βίας στην Κατερίνη: Άνδρας σπρώχνει με δύναμη ανήλικο και τον «πετάει» σε ράφια περιπτέρου (video)

Ένα περιστατικό βίας κατέγραψε κάμερα ασφαλείας περιπτέρου στην Κατερίνη, με άντρα που σπρώχνει νευρικά έναν ανήλικο πάνω σε ράφια. Συγχρόνως, «Λαχτάρησε» ολόκληρο χωριό: Κρυφή κάμερα καταγράφει ισχυρή έκρηξη μέσα σε χωράφια στην Ημαθία (video)

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μια παρέα πέντε νεαρών φτάνει στο περίπτερο, ο ένας από αυτούς στέκεται δίπλα στον άντρα, περιμένοντας πιθανότατα τη σειρά του. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο άντρας σπρώχνει τον νεαρό, ρίχνοντάς τον πάνω στα ράφια του περιπτέρου. Μάλιστα, όταν ο ανήλικος ήταν κάτω στο έδαφος, ο άντρας του φώναζε και κουνούσε νευρικά τα χέρια του.

Δεν έχει γίνει γνωστό τι μπορεί να προκάλεσε αυτήν την αντίδραση του άντρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share