Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Σοκ στον Βόλο: 30χρονη καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της

Τι ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος στον ανακριτή

11 Ιουλίου 2023 11:41
Σοκ στον Βόλο: 30χρονη καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της
Από Εύη Κουρίδου

Στον ανακριτή οδηγήθηκε 36χρονος στον Βόλο μετά την καταγγελία της συζύγου του πως αποπειράθηκε να τη βιάσει τα ξημερώματα Κυριακής (9/7).

Η 30χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δέχτηκε επίθεση μέσα στο σπίτι που έμεναν. Ο 36χρονος συνελήφθη και από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως είναι αθώος. Ανέφερε ότι υπάρχουν προβλήματα στη σχέση με τη γυναίκα του, αλλά ο ίδιος δεν έκανε τα όσα του αποδίδει η 34χρονη.

Σε βάρος του έγινε καταγγελία για απόπειρα βιασμού, εξύβριση αλλά και ελαφρά σωματική βλάβη, καθώς φέρεται να είχε πιάσει τη σύζυγό του από το κεφάλι και τα αφτιά και να την τραβούσε.

Καταγγελία για απόπειρα βιασμού στον Βόλο

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο ανήλικα παιδιά, ενώ ο άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε πως η πράξη έγινε με συναίνεση της 34χρονης, ενώ δεν έχει καταλάβει τον λόγο που τον κατήγγειλε η σύζυγός του, καθώς όπως είπε, παρότι υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση τους, δεν πίστευε ότι θα έφτανε σε σημείο να τον καταγγείλει.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, μετά την ανάκρισή του, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους.

Δείτε επίσης: Νέο περιστατικό φρίκης στους Αμπελόκηπους: 19χρονη κατήγγειλε 20χρονο που γνώρισε στα social media για βιασμό

Σαντορίνη: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν άγρια 14χρονο που του είχαν ζητήσει να κατεβάσει το παντελόνι του

Στο νοσοκομίο σε άσχημη κατάσταση μεταφέρθηκε ένας 14χρονος στη Σαντορίνη, κατόπιν άγριου ξυλοδαρμού από τέσσερις ανηλίκους.

Ο ξυλοδαρμός έστειλε τον ανήλικο σε νοσοκομείο στη Σαντορίνη, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του θύματος, οι δράστες στοχοποίησαν το παιδί της και του επιτέθηκαν. Την πρώτη φορά του ζήτησαν να βγάλει το παντελόνι που φορούσε και τη δεύτερη, όπως είπε στους αστυνομικούς, τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον χτυπούν.

Το παιδί δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού. Οι τέσσερις ανήλικοι δράστες, ηλικίας 13 έως 17 ετών, προσέγγισαν τον 14χρονο και τον χτύπησαν στο πρόσωπο.

Ξυλοδαρμός 14χρονου στη Σαντορίνη

Έπειτα από το περιστατικό, η μητέρα του υπέβαλε έγκληση για «σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων». Επίσης, κατέθεσε πως, όπως ενημερώθηκε από τον γιο της, πριν από 4-5 μέρες οι ίδιοι δράστες τον προσέγγισαν ζητώντας του να κατεβάσει το παντελόνι του, κάτι που ο 14χρονος αρνήθηκε και τράπηκε σε φυγή.

Κατόπιν υποδείξεων και αναζητήσεων προσήχθη ένας 13χρονος Έλληνας, καθώς και οι γονείς του, οι οποίοι κατόπιν ενημέρωσης του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου συνελήφθησαν διότι ενώ είχαν την υποχρέωση της εποπτείας του ανήλικου γιου τους, παρέλειψαν να τον εμποδίσουν από την τέλεση της αξιόποινης πράξης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share