Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό περιστατικό στη Λάρισα: Περπατούσε κάτω από μπαλκόνι και άγνωστη του έριξε χλωρίνη - Υπέστη έγκαυμα στο μάτι

Ο 41χρονος άνδρας κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

18 Ιουνίου 2023 19:10
Σοκαριστικό περιστατικό στη Λάρισα: Περπατούσε κάτω από μπαλκόνι και άγνωστη του έριξε χλωρίνη - Υπέστη έγκαυμα στο μάτι
Από Δέσποινα Τσίρου

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Λάρισα, όταν ένας 41χρονος άντρας περπατούσε κάτω από μπαλκόνι και άγνωστη του έριξε χλωρίνη. Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί έγκαυμα στο μάτι.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής (16/6) κι ενώ περπατούσε ανυποψίαστος σε κεντρική οδό, μια 67χρονη γυναίκα και άγνωστη σε αυτόν, από το διαμέρισμά της στον 4ο όροφο πέταξε στον δρόμο ένα μπουκάλι με χλωρίνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας, η χλωρίνη κατέληξε στο σώμα του 41χρονου και ιδιαίτερα στο δεξί του μάτι και να υποστεί έγκαυμα. Ενώ σοκάρει η είδηση με εγκληματίες που έβαζαν σε παιδιά να πιουν χλωρίνη.

μπαλκόνι στη Λάρισα

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και το απόγευμα αποχώρησε.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν την 67χρονη, κατηγορούμενη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ την οδήγησαν σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, προκειμένου ιατροί να εκτιμήσουν την κατάστασή της ψυχικής της υγείας.

3χρονο αγοράκι κατάπιε χλωρίνη - Συναγερμός στη Λάρισα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε 3χρονο αγοράκι από τη Λάρισα, καθώς είχε καταπιεί χλωρίνη. Κινητοποίηση υπήρξε το απόγευμα της Κυριακής όταν το τρίχρονο αγοράκι Ρομά κατάπιε χλωρίνη το Τύρναβο.

To άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Τυρνάβου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και λίγη ώρα αργότερα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας για εξετάσεις.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΓΝΛ που εφημέρευε. Σύμφωνα με το larissanet ο 3χρονος βρίσκεται εκτός κινδύνου. Ενώ, σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού θανάτου του Παναγιώτη Σκαφτούρου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share