Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης Σκαφτούρος: Σοκάρουν οι εικόνες από το φρικτό τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή!

Εικόνες που κόβουν την ανάσα!

26 Ιουνίου 2020 14:30
Παναγιώτης Σκαφτούρος: Σοκάρουν οι εικόνες από το φρικτό τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό, καθώς την Πέμπτη άφησε την τελευταία του πνοή μετά από φρικτό τροχαίο που είχε στη Σαντορίνη, ο 34χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, Παναγιώτης Σκαφτούρος.

Ο Παναγιώτης Σκαφτούρος είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ιωνικό, Εθνικό, Βύζα Μεγάρων.

Πριν από ένα χρόνο είχε κρεμάσει τα παπούτσια του και είχε αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή σε ομάδα της Σαντορίνης, αλλά η μοίρα του επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι, καθώς έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο νησί.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία καθώς ο Παναγιώτης Σκαφτούρος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, αλλά και στον Νίκο Μουρατίδης, αφού τους συνέδεε φιλία πολλών χρόνων!

Το αμάξι στο οποίο επέβαινε έχει υποστεί υλικές ζημίες που προκαλούν σοκ, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα santonews.gr.

Δείτε τις στο Athensmagazine.gr:

Θα κοιτάω τον ουρανό και θα...» - «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα της συντρόφου του 34χρονου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Σκαφτούρου

Σοκ έχει προκαλέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο θάνατος του 34χρονου πρώην ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Σκαφτούρου. Σπαρακτικό ήταν και το μήνυμα της συντρόφου του, το οποίο «ραγίζει» καρδιές:

«Μου λείπει η ζεστασιά της αγκαλιάς σου και η αγάπη που ένιωθα κάθε φορά που κρυβόμουν μέσα εκεί ...μου λείπει το όμορφο χαμόγελο σου και ο ήχος της φωνής σου όταν έλεγες το όνομα μου...μου λείπει να μου λες να προσέχεις...μα πάνω από όλα μου λείπεις εσύ ζωή μου!!Άγγελε μου θα ζεις για πάντα μέσα μου!!! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όνειρα που κάναμε μαζί!!Θα Σ’ αγαπώ για πάντα! ξέρω ότι θα μας προσεχείς όλους! Θα κοιτάω τον ουρανό και θα είσαι εκεί να μου κλείνεις το μάτι και να μου λες προχωρά μην φοβάσαι τίποτα όπως έκανες πάντα! θα είσαι το πιο όμορφο αστέρι στον ουρανό! Σ’ αγαπάω άγγελε μου❤️❤️❤️❤️ θα σ’ αγαπάω για πάντα, θα ζεις μέσα μου!».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share