Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Διδυμότειχο: Νεκρός 45χρονος στρατιωτικός σε τροχαίο - Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός του άλλου οχήματος

18 Ιουνίου 2023 17:41
Τραγωδία στο Διδυμότειχο: Νεκρός 45χρονος στρατιωτικός σε τροχαίο - Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας
Από Δέσποινα Τσίρου

Τραγωδία στο Διδυμότειχο: Νεκρός 45χρονος στρατιωτικός σε τροχαίο, ο οποίος συγκρούστηκε με άλλο όχημα, ότνα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου έξω από τους Ψαθάδες, σε μετωπική σύγκρουση Ι.Χ. και αγροτικού αυτοκινήτου. Σημειώνεται πως πριν λίγες μέρες, παρόμοιο τροχαίο συνέβη και στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το evros-news.gr νεκρός είναι ο 45χρονος οδηγός του Ι.Χ. που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ενώ κατευθυνόταν προς το Σουφλί, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το αγροτικό αυτοκίνητο που κινούνταν κανονικά προς Διδυμότειχο.

Τροχαίο στο Διδυμότειχο
Τροχαίο στο Διδυμότειχο

Ο οδηγός του αγροτικού που είναι 49 ετών τραυματίστηκε σοβαρά, είχε τις αισθήσεις του πάντως και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Ο 45χρονος που έχασε την ζωή του, είναι στρατιωτικός και υπηρετούσε σε μονάδα της περιοχής του Σουφλίου.

Συναγερμός στο Μαραθώνα: Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό στο Μικρό Σέσι – Τραυματισμένοι οι επιβάτες

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης (15/6) στον Μαραθώνα όταν φορτηγό έπεσε σε γκρεμό στο Μικρό Σέσι, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, το φορτηγό εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό 40-50 μέτρων στην επαρχιακή Οδό Γραμματικού – Σέσι. Σημειώνεται πως πριν λίγες μέρες σοβαρό τροχαίο με φορτηγό συνέβη και στη Χαλκίδα.

Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο ο οδηγός είχε βγει από το όχημα και στη συνέχεια τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του που ήταν στη θέση του συνοδηγού μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έχοντας τις αισθήσεις τους.

φορτηγό στο Μαραθώνα έπεσε σε γκρεμό

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική:

Τραυματισμένοι ανασύρθηκαν και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ οι επιβάτες φορτηγού οχήματος, συνεπεία εκτροπής και πτώσης σε γκρεμό, στην Επ. Οδό Γραμματικού – Σέσι, στο Μικρό Σέσι, Μαραθώνα. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share