Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Ραγδαίες εξελίξεις! Βρέθηκε DNA της Αναστάζια στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού – Στο στόχαστρο και ο συγκάτοικός του

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Σημαντικά στοιχεία εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές, που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τη Δευτέρα.
Κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης θεωρείται ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος συνελήφθη ήδη για αρπαγή. Οι αρχές επιδιώκουν κομμάτι-κομμάτι να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης της νεαρής κοπέλας από την Πολωνία, που εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα της Κω. Παράλληλα, χαμός επικρατεί με το αινιγματικό σχόλιο της Αγγελικής Νικολούλη για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω
Βρέθηκε DNA της Αναστάζια στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού – Στο στόχαστρο και ο συγκάτοικός του
Πέραν του Μπαγκλαντεσιανού, οι αρχές έχουν θέσει στο στόχαστρό τους και τον Πακιστανό συγκάτοικό του. Υλικό από κάμερες ασφαλείας από διπλανές κατοικίες δείχνουν τον Μπαγκλαντεσιανό να μπαίνει με την 27χρονη στο σπίτι του. Ωστόσο, ο συγκάτοικός του υποστήριξε στις αρχές ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, με την αστυνομία να πιστεύει ότι λέει ψέματα.
Σημαντικά είναι και τα στοιχεία που προέρχονται από την ανάλυση γενετικού υλικού, καθώς DNA της Αναστάζια βρέθηκε στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού. Ήδη, τις προηγούμενες ημέρες, οι αρχές είχαν πάρει γενετικό υλικό της από το δωμάτιο που διέμενε, προκειμένου να το συγκρίνουν με τα υπόλοιπα ευρήματα.
Στην Αθήνα για έλεγχο το κινητό της και τα αντικείμενα του 32χρονου
Στην Αθήνα βρίσκονται το κινητό της 27χρονης Αναστάζια που εξαφανίστηκε στην Κω, αλλά και τα προσωπικά αντικείμενα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, προκειμένου να περάσουν από έλεγχο στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kosnews24.gr, αστυνομικοί του εγκληματολογικού με πολυετή εμπειρία, βρίσκονται από το Σάββατο στην Κω προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό της.






0 ΣΧΟΛΙΑ