Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

«Να δούμε τι άλλο κρύβεται» - Χαμός με το αινιγματικό σχόλιο της Αγγελικής Νικολούλη για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω (Video)

Αποκαλυπτική μαρτυρία "καίει" τον 32χρονο Μπαγλαντεσιανό!

18 Ιουνίου 2023 13:15
«Να δούμε τι άλλο κρύβεται» - Χαμός με το αινιγματικό σχόλιο της Αγγελικής Νικολούλη για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ηεκπομπή «Φως στο Τούνελ» επέστρεψε τη νύχτα της Παρασκευής (16/6) στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Mega και η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε με την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης γυναίκας στην Κω.

Διαβάστε επίσης: Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Αυτός είναι ο σύντροφός της! Το ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία και Ελβετία 1,5 μήνα πριν και το δραματικό του μήνυμα (photos)

Χαμός με το αινιγματικό σχόλιο της Αγγελικής Νικολούλη για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω

Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε συγκλονισμένη με την υπόθεση και τα στοιχεία που έχουν προκύψει ως τώρα από τις έρευνες και ανέφερε με νόημα: «Να δούμε τι άλλο κρύβεται…» σχετικά με το θρίλερ της εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, η οποία πήγε στο νησί πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι.

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: «Έτρεχε σε πανικό! Τα ρούχα του ήταν γεμάτα στάχυα!» - Αποκαλυπτική μαρτυρία "καίει" τον 32χρονο Μπαγλαντεσιανό

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Μία νέα αποκαλυπτική μαρτυρία έρχεται στο φως για τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό καθώς σύμφωνα με όσα μεταδώθηκαν από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», άνδρας φέρεται να τον είδε να τρέχει σε πανικό την Τετάρτη και τα ρούχα του να είναι γεμάτα με στάχυα!

Παράλληλα, στο δωμάτιο της Αναστάζια βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό, ένα κινητό τηλέφωνο που ήταν πάνω στο κρεβάτι της σε φόρτιση.

«Μάλλον θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν!Είχαμε περάσει πολλές φορές από εκείνο το σημείο και δεν είχαμε βρει κάτι και ξαφνικά χθες το βρήκαμε»

Ο Θωμάς Καραθωμάς, επικεφαλής ερευνών πολιτικής προστασίας, μίλησε για τις εξελίξεις των ερευνών στην εκπομπή «Χαμοπέλα και Πάλι!».

«Είχαμε περάσει πολλές φορές από εκείνο το σημείο και δεν είχαμε βρει κάτι και ξαφνικά χθες το βρήκαμε. Μάλλον θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν. Ελέγξαμε τα περισσότερες πηγάδια και είχαμε και ειδικές κάμερες που τα βάλαμε στα πηγάδια για να πούμε τι υπάρχει μέσα στο νερό αλλά δεν βρήκαμε τίποτα. Πιστεύω πως δεν θα σταματήσουμε μέχρι να βρεθεί κάτι».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share