Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Φωτιά στον Ασπρόπυργο

Κινητοποίηση από επίγειες και εναέριες δυνάμεις

5 Ιουνίου 2023 15:54
Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Φωτιά στον Ασπρόπυργο
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από Ανθή Κουρεντζή

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (5/6) στον Ασπρόπυργο Αττικής και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Με την ευκαιρία, δείτε το συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από τον εμπρησμό στον Άλιμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Κύριλλος Ασπροπύργου και έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Από την πυροσβεστική έγινε γνωστό ότι στην περιοχή βρίσκονται 15 οχήματα με 50 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων και έχει ζητηθεί και η συνδρομή ελικοπτέρου.

Φωτιά σε αποθήκη στον Νέο Κόσμο - Ανέβηκαν στην ταράτσα ένοικοι της πολυκατοικίας

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (2/6) σε αποθήκη που βρίσκεται στον πρώτο όροφο κτηρίου, επί της οδού Σαρκουδίνου, στον Νέο Νέο Κόσμο, με αποτέλεσμα οι ένοικοι της πολυκατοικίας να ανέβουν στην ταράτσα για να σωθούν.

Πιο συγκεκριμένα, από άγνωστη ακόμη αιτία, η φωτιά ξεκίνησε από την αποθήκη του συγκεκριμένου σπιτιού που βρίσκεται στον πρώτο όροφο, στην οδό Σαρκουδίνου 85, στον Νέο Κόσμο, στο κέντρο της Αθήνας. Ενώ πριν λίγες μέρες έπιασε φωτιά κτίριο στον Πειραιά.

Ο καπνός πέρασε και στα υπόλοιπα διαμερίσματα, με αποτέλεσμα οι ένοικοι, έντρομοι, να ανέβουν στην ταράτσα και να περάσουν στην διπλανή πολυκατοικία, προκειμένου να σωθούν.

Φωτιά Νέος Κόσμος

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία αμέσως σήμανε συναγερμός και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από επιχείρηση 12 πυροσβεστών που έφτασαν στο σημείο με 4 οχήματα.

Κανένας άνθρωπος δεν τραυματίστηκε, ενώ διενεργείται έρευνα από τις αρμόδιες αρχές για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share