Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον εμπρησμό στον Άλιμο: «Άντρας μετρίου αναστήματος με χακί μπουφάν και μαύρο κράνος πέταξε εκρηκτικό μηχανισμό...» - Αποκαλύψεις αυτόπτη μάρτυρα

«Ανέβηκε στην μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού όπου τον ανέμενε ο συνεργός του και διέφυγαν προς την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας προς τη Λεωφόρο Ποσειδωνος»

3 Ιουνίου 2023 09:04
Βίντεο-ντοκουμέντο από τον εμπρησμό στον Άλιμο: «Άντρας μετρίου αναστήματος με χακί μπουφάν και μαύρο κράνος πέταξε εκρηκτικό μηχανισμό...» - Αποκαλύψεις αυτόπτη μάρτυρα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον εμπρησμό στον Άλιμο: Μαρτυρία που καταγγέλλει εμπρησμό έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία αναφορικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε τη νύχτα σε κατάστημα επίπλων επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στον Άλιμο.

«Άντρας μετρίου αναστήματος με χακί μπουφάν και μαύρο κράνος πέταξε εκρηκτικό μηχανισμό...» - Αποκαλύψεις αυτόπτη μάρτυρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε στην Άμεση Δράση και ανέφερε ότι είδε έναν άντρα μετρίου αναστήματος με χακί μπουφάν και μαύρο κράνος να κατεβαίνει από μοτοσικλέτα και να πετά προς το κατάστημα εκρηκτικό μηχανισμό.

Στη συνέχεια ανέβηκε στην μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού όπου τον ανέμενε ο συνεργός του και διέφυγαν προς την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας προς τη Λεωφόρο Ποσειδωνος. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες έχει καταγράψει, όπως είπε ο μάρτυρας στους αστυνομικούς τις κινήσεις τους σε βίντεο που τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο. Να σημειωθεί ότι την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

H φωτιά ξέσπασε σε κατάστημα επίπλων στις 4:20 τα ξημερώματα με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, ενώ στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία. Για λόγους ασφαλείας, δόθηκε εντολή για εκκένωση των διαμερισμάτων που βρίσκονται πάνω από το κατάστημα, με τους κατοίκους να βγαίνουν ανάστατοι στον δρόμο μαζί με τα κατοικίδιά τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share