Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απίστευτο περιστατικό σε λεωφορείο στο Βόλο: 38χρονος αυνανιζόταν μπροστά στα μάτια μιας 26χρονης

Σοκαρισμένη η γυναίκα ενημέρωσε άμεσα τον οδηγό και λίγο αργότερα ο άνδρας συνελήφθη

4 Ιουνίου 2023 17:28
Απίστευτο περιστατικό σε λεωφορείο στο Βόλο: 38χρονος αυνανιζόταν μπροστά στα μάτια μιας 26χρονης
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (3/6) σε λεωφορείου του ΚΤΕΛ Βόλου, όταν 38χρονος ξεκίνησε να αυνανίζεται μπροστά στα μάτια μιας 26χρονης.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, 38χρονος αλλοδαπός ξεκίνησε να αυνανίζεται μπροστά στα μάτια μιας 26χρονης συνεπιβάτιδας του.

Αρχικά, ο άνδρας άρχισε να χαϊδεύει το σώμα του πάνω απο το παντελόνι, ενώ στη συνέχεια ξεκούμπωσε το ρούχο του και αυνανίστηκε. Μάλιστα, ένα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και στη Νέα Σμύρνη.

λεωφορείο ΚΤΕΛ
© (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Σοκαρισμένη η γυναίκα ενημέρωσε άμεσα τον οδηγό του λεωφορείου και την Αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ περίμεναν το λεωφορείο να αφίχθη στον σταθμό του Βόλου, όπου και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Σοκ στη Λέσβο: Καθηγητής κατηγορείται ότι αυνανιζόταν μπροστά σε μαθητές του

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου επιστρέφει ο καθηγητής από τη Λέσβο, που σύμφωνα με καταγγελίες γονέων και μαθητών, προχώρησε σε αρρωστημένες πράξεις μπροστά στα παιδιά τους, καθώς φαίνεται να αυνανίστηκε βάζοντας το χέρι μέσα στο παντελόνι του. Με την ευκαιρία, δείτε το θρίλερ με νεκρό βρέφος δύο μηνών στη Μυτιλήνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο καταδικασμένος καθηγητής είχε ήδη τεθεί σε αργία από τα καθήκοντά του από τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν οι πρώτες καταγγελίες προκάλεσαν σάλο.

Πριν από λίγες μέρες, μετά από μια μαραθώνια διαδικασία, ο εκπαιδευτικός από τη Λέσβο καταδικάστηκε σε 28 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Νωρίτερα, η Εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την απαλλαγή του κατηγορούμενου, κάτι που τελικά δεν έγινε δεκτό. Οι γονείς των παιδιών όμως, δεν αφήνουν την υπόθεση.

Σοκ στη Λέσβο: Καθηγητής κατηγορείται ότι αυνανιζόταν μπροστά σε μαθητές του

Αυνανίστηκε μέσα από το παντελόνι του

Όπως έγινε γνωστό, η Εισαγγελέας Εφετών Βορείου Αιγαίου φαίνεται να μελέτησε ενδελεχώς την υπόθεση και άσκησε έφεση στην απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μυτιλήνης, το οποίο τον έκρινε ένοχο για εννέα περιπτώσεις παρενόχλησης και αθώο για άλλες εννέα επιβάλλοντας του ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή.

Η Εισαγγελέας Εφετών στην έφεση της κατά της πρωτόδικης απόφασης κρίνει ότι ο καθηγητής θα έπρεπε να καταδικαστεί και για τις 18 καταγγελλόμενες πράξεις του, δηλαδή και για τις εννέα που αθωώθηκε.

Ακόμα, κρίνει ότι δεν θα έπρεπε να αναγνωριστούν ελαφρυντικά, αφού η καταδίκη του είναι για κατά συρροή πράξεις ασέλγειας, όλες σε βάρος ανηλίκων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας stonisi.gr, oι υποθέσεις για τις οποίες αθωώθηκε πρωτόδικα ο καθηγητής από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης και η Εισαγγελία κρίνει ότι πρέπει να επαναδικαστούν είναι, μεταξύ άλλων, αυτή του αυνανισμού στα τέλη Μαΐου του 2018.

Να σημειωθεί ότι για την αθώωση του από αυτήν την κατηγορία, η πρόεδρος του δικαστηρίου είχε μειοψηφήσει ζητώντας να κριθεί ένοχος.

«Έπρεπε κατά τη γνώμη μου να κριθεί ένοχος», είχε τονίσει η ίδια, κατά την ανακοίνωση της απόφασης την 1η Σεπτεμβρίου 2022.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share