Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στη Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη 79χρονος επειδή αυνανιζόταν στη θέα 35χρονου

Φέρεται να τον πλησίασε ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του

13 Νοεμβρίου 2022 13:34
Σοκ στη Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη 79χρονος επειδή αυνανιζόταν στη θέα 35χρονου
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αλικαρνασσού και Ραιδεστού, με τις αστυνομικές αρχές να προχωρούν στη σύλληψη ενός 79χρονου επειδή αυνανιζόταν στη θέα ενός 35χρονου.

Δείτε επίσης: Σοκ στη Λέσβο: Καθηγητής κατηγορείται ότι αυνανιζόταν μπροστά σε μαθητές του

Σύμφωνα με το lawandorder.gr, ο 35χρονος βρισκόταν στην θέση του οδηγού του αυτοκινήτου του, όταν σοκαρισμένος διαπίστωσε, πως ένας άνδρας είχε προσεγγίσει το όχημα του και αυνανιζόταν κοιτάζοντας τον. Άμεσα κάλεσε την αστυνομία με στελέχη της ασφάλειας να φτάνουν στο σημείο και να εντοπίζουν τον δράστη.

Σοκ στη Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη 79χρονος επειδή αυνανιζόταν στη θέα 35χρονου

Ο 79χρονος μεταφέρθηκε στο τμήμα ασφάλειας για τα περαιτέρω και εν συνεχεία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Αίσχος και αηδία στην Πάτρα: Διανομέας αυνανιζόταν ενώ παρέδιδε καφέ - Γδύθηκε μπροστά σε πελάτισσα

Να παρενόχλησε νεαρή κοπέλα αφού της παρέδωσε τον καφέ της φέρεται να έκανε διανομέας στην Πάτρα.

Όπως περιγράφει μια 35χρονη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», η νεαρή κοπέλα είχε φτάσει στη δουλειά και παρήγγειλε ένα καφέ. Λίγα λεπτά μετά η παραγγελία της έφτασε, μόνο που τα όσα ακολούθησαν προκαλούν φρίκη.

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Μίλησε» η ιατροδικαστική εξέταση - Άλλες δύο καταγγελίες για κακοποίηση με τον ίδιο τρόπο

διανομεασ-πατρα

«Έπαθα σοκ. Άφησε τον καφέ σε είσοδο πολυκατοικίας, τον παρέλαβε μία νεαρή και στη συνέχεια έβγαλε έξω το μόριό του και αυνανιζόταν». Η 35χρονη περιγράφει με αυτά τα λόγια τα όσα βίωσε χθες στις 09.30 το πρωί στην οδό Καραϊσκάκη, λίγα μέτρα πιο μακριά από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού με πρωταγωνιστή νεαρό ντελιβερά.

Έβγαλε το μόριό του και τον είδε από την τζαμαρία

Ο διανομέας όπως λέει έβγαλε το μόριό του ενώ βρισκόταν μέσα στην πολυκατοικία όμως καταλάβαινε πως η 35χρονη μπορούσε να το δει μέσα από την τζαμαρία. Η γυναίκα μπήκε γρήγορα μέσα στον χώρο εργασίας της, ενώ ο νεαρός συνέχισε απτόητος και στη συνέχεια ανέβηκε στο μηχανάκι του και επέστρεψε στη δουλειά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, η γυναίκα δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία όμως είναι έτοιμη να το πράξει ενώ όπως είπε την επόμενη φορά θα φροντίσει ακόμη και να φωτογραφίσει τον ανώμαλο νεαρό ώστε να έχει και αποδεικτικά στοιχεία για την «δράση του».

διανομεασ-πατρα

Φρίκη δίχως τελειωμό στη χώρα: Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό φοιτήτριας στον Βόλο

Άλλη μια υπόθεση ομαδικού βιασμού μετά από αυτή της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ήρθε στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά στον Βόλο.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας του Βόλου σε δύο νεαρούς άνδρες 22 και 24 ετών από τη Λάρισα, μετά την καταγγελία που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα μία 20χρονη κοπέλα.

Αναλυτικότερα, το καλοκαίρι η νεαρή δήλωσε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook πως έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες σε έρημη τοποθεσία στον Βόλο.

Τι κατέθεσε η φοιτήτρια

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου την κάλεσε για να καταθέσει τα όσα έγιναν.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 20χρονη, είχε βγει για διασκέδαση με μία φίλη της και δύο αγόρια. Όταν η φίλη αποχώρησε για το σπίτι της, εκείνη δέχθηκε να τη μεταφέρουν στο σπίτι οι δύο νεαροί άνδρες. Όμως, τη μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία και τη βίασαν.

διανομεασ-πατρα

Στην απολογία τους οι δύο νεαροί ανέφεραν ότι γνώρισαν τις κοπέλες μέσω Instagram και κανόνισαν ραντεβού στον Βόλο. Το πρώτο ραντεβού πήγε καλά κι έτσι κανόνισαν να ξαναβρεθούν.

Μετά το δεύτερο ραντεβού η μία από τις δύο κοπέλες (η καταγγέλλουσα) επιβιβάστηκε στο ΙΧ όχημά τους και οδηγήθηκαν όλοι μαζί σε ερημικό μέρος για να παίξουν «Θάρρος ή Αλήθεια».

Επειδή εκείνη έχασε στη επιλογή «θάρρος» έπρεπε να βγάλει τη μπλούζα της. Ύστερα – όπως ισχυρίζονται οι νεαροί – η κοπέλα συνευρέθηκε συναινετικά ερωτικά αρχικά με τον έναν άνδρα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και ύστερα με τον δεύτερο έξω από το όχημα.

Και οι δύο παραδέχονται ότι συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της, αλλά μόνο με τη συναίνεσή της. Σύμφωνα με το ίδιο σάιτ, στην ανάκριση παρουσίασαν μηνύματα της 20χρονης αμέσως μετά το καταγγελλόμενο συμβάν, με τα οποία η νεαρή δείχνει ότι πέρασε όμορφα, ενώ η επικοινωνία συνεχίστηκε.

Στους δύο νεαρούς ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό από κοινού και αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό ρόλο της μη εξόδου από τη χώρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share