Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη στην κηδεία του Στηβ Κακέτση: Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα - Υποβασταζόμενη από τον γιο της (Video)

Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις η Κατιάνα Μπαλανίκα

22 Μαΐου 2023 12:06
Θλίψη στην κηδεία του Στηβ Κακέτση: Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα - Υποβασταζόμενη από τον γιο της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υποβασταζόμενη από τον γιο της Μάκη, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον Στηβ Κακέτση έφτασε στο νεκροταφείο Παπάγου η Κατιάνα Μπαλανίκα προκειμένου να πει το τελευταίο “αντίο” στον γνωστό επιχειρηματία.

Ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη (18/5) σε ηλικία 73 ετών έπειτα από αρκετά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του τα τελευταία χρόνια. Η Κατιάνα Μπαλανίκα, παρότι είχαν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, ήταν δίπλα του σε όλες τις δύσκολες στιγμές του μέχρι και το τέλος του.

Η ηθοποιός, φανερά καταβεβλεμένη, φορώντας μαντήλι, γυαλιά ηλίου αλλά και μάσκα προστασίας, αρνούμενη ευγενικά να κάνει την παραμικρή δήλωση.

Δείτε παρακάτω τα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα

Συγκλονίζει η Ναταλία Γερμανού για τον Στηβ Κακέτση - «Μίλησα με την Κατιάνα Μπαλανίκα και...»

Για τον θάνατο του επιχειρηματία Στηβ Κακέτση, μίλησε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της “Καλύτερα δε γίνεται”. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το τι της είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον θάνατο του πρώην συζύγου της.

«Πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή ο Στηβ Κακέτσης σε ηλικία 73 ετών. Πολύ ταλαιπωρημένος τον τελευταίο καιρό από την υγεία μου. Πολύ ταλαιπωρημένος. Είχε υποστεί και εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από καιρό, μετά ένα δεύτερο» δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

Για να συνεχίσει, λέγοντας πως: «Μιλούσα στο τηλέφωνο με την Κατιάνα Μπαλανίκα και μου είπε, επειδή πραγματικά τον αγαπούσε ουσιαστικά και όταν αγαπάμε ουσιαστικά δεν σκεφτόμαστε και εγωιστικά όπως καταλαβαίνετε, “να σου πω κάτι, ξεκουράστηκε. Απαλλάχτηκε από αυτή την ταλαιπωρία που υφίστατο. Γιατί υπέφερε πάρα πολύ“. Ήταν ένας άνθρωπος που έζησε την νύχτα και τον αποκαλούσαν κιόλας άρχοντα της νύχτας την δεκαετία του ’60, του ’70 και του ’80 μέσα από την “Νεράιδα”, που ήταν το μαγαζί του».

«Το 2013 τον είχα φιλοξενήσει στο late night που έκανα στον ΑΝΤ1, το “Η Γερμανού ξανάρχεται” και μου μίλησε για τους δύσκολους μήνες που πέρασε στη φυλακή. Πέρασε ένα διάστημα λίγων μηνών στη φυλακή και όταν αθωώθηκε, γιατί βγήκε απαλλαχτική η απόφαση, βγήκε αλλά παρόλα αυτά αυτό έμεινε ένα αγκάθι στην ψυχή του» είπε στο τέλος η Ναταλία Γερμανού, προλογίζοντας το βίντεο.

Στηβ Κακέτσης: Οι γυναίκες που τον σημάδεψαν, η ταραχώδης ζωή του και η οικονομική καταστροφή - H Kατιάνα Μπαλανίκα, η Άντζελα Δημητρίου και η "άγνωστη" κατά 25 χρόνια μικρότερη συντροφός του

Σε ηλικία 73 χρόνων «έφυγε» από τη ζωή ο Στηβ Κακέτσης σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια και τους φίλους του. Ο γνωστός επιχειρηματίας πριν από δύο μήνες είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, από το οποίο δεν επανήλθε ποτέ. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, καθώς παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια. Την Πέμπτη άφησε την τελευταία του πνοή. H κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 22 Μαίου.

Ο έρωτας με την Κατιάνα Μπαλανίκα και ο μονάκριβος γιος τους

Από τους μεγαλύτερους έρωτες τη ζωής του ήταν εκείνος με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1975, ενώ το 1976 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Ασημάκης Κακέτσης. Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο το 2000 αλλά ανέκαθεν διατηρούσαν άριστες σχέσεις για χάρη του γιου τους.

Ο Ασημάκης Κακέτσης δεν έχει σχέση με τον κόσμο του θεάματος. Έχει σπουδάσει οικονομικά στο London School of Economics. Είναι οικονομολόγος στο επάγγελμα, έχει το δικό του χρηματιστηριακό γραφείο και ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Έχει αποκτήσει τη δική του οικογένεια αφού παντρεύτηκε το 2012 τη Μαρία Κοσμπέογλου στο νησάκι Βίδο στην Κέρκυρα. Το 2013 απέκτησαν την πρώτη κόρη τους, που πήρε το όνομα της γνωστής ηθοποιού.

Πρόσφατα η Κατιάνα Μπαλανίκα είχε στην εκπομπή «Έλεος» στο Mega για τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Στηβ Κακέτση.

«Ο γάμος “έσκασε” στο απόγειο της καριέρας μου και εγώ γενικώς σε μια στιγμή που ήθελα να φύγω. Τότε βρήκα τον Στηβ Κακέτση και πήγα στην Αμερική. Ήμασταν πολύ περίεργο ζευγάρι. Ήμασταν από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Μου έστειλε μια φίλη κοινή και μου είπε ότι ήθελε να με γνωρίσει.

Της απάντησα “ποιος είναι αυτός που πάει στα μπουζούκια; Δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει”. Ήμασταν ένα βράδυ στην Μαρινέλλα και περνάει από μπροστά μου. Μου λέει ο φίλος μου “αυτός είναι ο Στηβ. Δεν χαλάει τα λεφτά του μπαμπά του, είναι ένα παιδί που δουλεύει στην Αμερική και βγάζει τα λεφτά του”. Δεύτερη φορά στην Μαρινέλλα βλέπω μπροστά μου έναν καλλονό. Λέω “ποιος είναι αυτός;”. Και του λέω “για έλα εδώ”…».

Ακόμα είχε πει: «Ο Στηβ Κακέτσης είπε ότι του άρεσε όπως φαινόταν η πλάτη μου, στα φουστάνια που φορούσα. Με άφησε σπίτι. Με ρώτησε αν θέλω να ανέβει πάνω και είπα όχι. Είχαμε πιει και του είπα θα τηλεφωνηθούμε. Από εκεί ξεκίνησε. Τον ερωτεύτηκα. Ο γιος μου είναι 46 χρονών, έχω δύο εγγονές».

Ο χωρισμός με την Κατιάνα Μπαλανίκα και ο θυελλώδης έρωτας με την Άντζελα Δημητρίου

Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε μιλήσει για το διαζύγιο με τη γυναίκα του, για τον γιο τους αλλά και για το πόσο είχε επηρεάσει τη σχέση τους τα λάθη του παρελθόντος. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι χώρισε μαζί της γιατί ερωτεύτηκε την Άντζελα Δημητρίου με την οποία έζησε έναν θυελλώδη έρωτα.

«Όταν χωρίσαμε με τη μητέρα του, ο Μάκης ήταν 24 ετών και τα καταλάβαινε όλα. Ο Μάκης και τώρα που έχουμε καταπληκτικές σχέσεις, πιστεύει ότι δεν αξίζει στη μητέρα του τέτοια μεταχείριση. Ευτυχώς είμαι τυχερός γιατί είναι ένα εκπληκτικό παιδί το αγόρι μου».

«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου.

Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα. Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ» είχε αναφέρει ο Στηβ Κακέτσης στο περιοδικό ΕΓΩ.

Η τελευταία σχέση της ζωής του με την 25 χρόνια νεότερη σύντροφό του, Αννίτα

Στη ζωή του μπήκε η κατά 25 χρόνια μικρότερή του Αννίτα η οποία ήταν και εκείνη που τον βοήθησε να ξεφύγει από τον τζόγο.

«Δεν μου έκοψε τον τζόγο η ίδια αλλά ο τρόπος της. Δεν μου γκρίνιαζε κι εγώ δεν θέλω ανθρώπους να με γκρινιάζουν. Μπορεί να γυρνούσα σπίτι χαμένος και να μην έλεγε κουβέντα. Όποια άλλη γυναίκα είχα στη ζωή μου γκρίνιαζε κι αυτό με ενοχλούσε. Είχα χάσει που είχα χάσει τα λεφτά μου και είχα την ταλαιπωρία μου πώς θα πληρώσω, είχα και την γκρίνια.

Η Αννίτα όμως δεν γκρίνιαζε! Δεν μου έλεγε κουβέντα κι αυτό με έκανε σταδιακά να εγκαταλείψω το άθλημα. Είμαι της παρανομίας (γέλια) έπαιζα ζάρια. Το πιο ευγενές και πιο μάγκικο άθλημα. Όταν έπαιζα εγώ, ζάρια παίζαμε σε διάφορους παράνομους χώρους… Με έχουν πιάσει κατά δυο φορές…» είχε εξομολογηθεί ο Στηβ Κακέτσης στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Σε άλλο σημείο είχε αναφερθεί στη διαφορά ηλικίας τους λέγοντας, «Με κορόιδεψε! Μιλούσε άπταιστα ελληνικά και εγώ νόμιζα ότι είναι Ελληνίδα, ενώ είναι από την Πολωνία! (γέλια) Είμαστε πολλά χρόνια μαζί… Είναι λίγο πιο μικρή από εμένα, 25 χρόνια, τη γνώρισα όταν ήταν 27. Όλες μ’ αρέσει να τις μεγαλώνω στα πόδια μου.

Είναι στοργική, έχει χιούμορ, εργατική, με νοιάζεται… Πιστεύετε ότι η διαφορά ηλικίας παίζει ρόλο στα ζευγάρια; Δεν είναι έτσι, γιατί εγώ δεν είμαι με τις παντόφλες, όπως κάποιοι άλλοι που είναι ίδιοι ηλικιακά με εμένα.

Εμένα πετάει η σκούφια μου, όπου κι αν μου πεις τώρα πάμε. Πού θέλεις να πάμε; Να κοιμηθούμε στο παγκάκι απόψε; Ό,τι θέλεις. Προχωράω! …Εγώ είμαι αληθινός άνθρωπος. Όποια λοιπόν ήταν μαζί μου έπρεπε να έχει υπομονή! Τρέλαινα όποια γυναίκα ήταν μαζί μου. Η Αννίτα μου τα λέει έξω από τα δόντια…».

Η σχέση αυτή όμως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φέρεται να έληξε το 2022 με την ψυχολογική κατάσταση του Στηβ Κακέτση να επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο.

«Είμαστε μαζί 11 χρόνια και μπορεί στην αρχή να ήταν δύσκολα, αλλά τώρα είμαστε μια χαρά… Η Αννίτα είναι μικρότερη μου 25 χρόνια και είναι το δεξί μου χέρι στη δουλειά. Ήμουν αδέσποτος και με μάζεψε. Κατάφερε να βάλει τη ζωή μου σε μια τάξη και να με κάνει να συνειδητοποιήσω ότι όλες οι εποχές δεν είναι ίδιες και ότι εγώ δεν είμαι όπως ήμουν πριν 20 χρόνια», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την σύντροφο του στο περιοδικό “People”.

Ο μεγάλος φόβος και η δίψα για ζωή

«Φοβάμαι πολύ τη μοναξιά και τρέμω το θάνατο. Είναι απίστευτο το ότι έφτασα ήδη 63 ετών. Δεν κατάλαβα πώς πέρασαν τα χρόνια… Μπορεί να παίρνω το χαπάκι μου για το σάκχαρο, αλλά διψάω ακόμα για ζω».

Η «Νεράιδα» και η οικονομική καταστροφή

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε ένας από τις πιο ισχυρούς επιχειρηματίες, της αθηναϊκής διασκέδασης με θρυλικά μαγαζιά όπως η “Νεράϊδα”, στην οποία φιλοξενήθηκαν και τραγούδησαν κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

«Έχω δεχτεί πολλά χτυπήματα στην καριέρα μου και στη ζωή μου, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο!» εξομολογείται στην «Espresso» και εξηγεί πώς έφτασε στο σημείο μηδέν η θρυλική Νεράιδα, της οποίας κρατούσε το τιμόνι με -αδιαμφισβήτητη- επιτυχία από το 1980 ως το 2002, που έκλεισε και στον χώρο της φιλοξενήθηκαν δύο άλλα μαγαζιά (το Θέα και το Kitchen Bar), πάλι με εκείνον ως αφεντικό.

«Τον χώρο όπου βρίσκονται τα μαγαζιά μου -στο παρελθόν ανήκε στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα- μου τον πήρε το ΤΑΙΠΕΔ, που πλέον είναι ο νέος διαχειριστής, για χρέη που είχα, αλλά και στο πλαίσιο ιδιωτικοποίησης της Μαρίνας Αλίμου. Χρωστούσα κάποια χρήματα για τα ενοίκια, αλλά φρόντιζα να αποπληρώνω κάποια χρέη.

Παράλληλα τους ζητούσα να μου κάνουν δόσεις -κάτι που ευαγγελίζεται αυτή η κυβέρνηση-, αλλά σε όλες τις αιτήσεις μου δεν πήρα ποτέ απάντηση. Έτσι, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας τελεσιδίκησε μια απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που μου έκαναν και αναγκαστικά πρέπει να αδειάσω τον χώρο» είπε.

«Εκτός από μένα, μένουν στον δρόμο και 180 υπάλληλοί μου με τις οικογένειές τους, που έβγαζαν το ψωμί τους από αυτά τα μαγαζιά» συμπληρώνει συγκλονισμένος και ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν ενοικιαστής του χώρου, αλλά επενδυτής:

«Έχω επενδύσει στον χώρο τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ! Όταν τον πήρα, ήταν ένα μικρό μαγαζί και έβαλα όλα μου τα λεφτά και δημιούργησα δύο τεράστια μαγαζιά. Θα πρέπει να σας πω ότι στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 γκρέμισαν τον χώρο ως αυθαίρετο κι εγώ τον ξαναέφτιαξα με όλες τις άδειες. Κατά διαβολική σύμπτωση, 28 χρόνια μετά, δηλαδή στις 5 Σεπτεμβρίου του 2017, μου πήραν το μαγαζί. Τι να πω…

Η αλήθεια είναι πως από το 2011, που η οικονομική κρίση στη χώρα μας πήρε την ανηφόρα, τα μαγαζιά μου έκαναν κοιλιά, δεν πήγαιναν καλά, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πληρώσω το δυσβάσταχτο ενοίκιο των 450.000 ευρώ τον χρόνο» αναφέρει και προσθέτει: «Έπρεπε πρώτα από όλα να πληρώνω το προσωπικό μου, τόσες οικογένειες είχα να θρέψω».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share