Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Ο επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο

18 Μαΐου 2023 19:12
Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης
Από Κυριάκος Μελλίδης

Έφυγε από τη ζωή ο Στηβ Κακέτσης που το τελευταίο διάστημα είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και σε συνδυασμό με προβλήματα υγείας η κατάστασή του επιβαρύνθηκε.

Πρόσφατα ο Γιώργος Γερολυμάτος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Έχω στεναχωρηθεί για την κατάσταση της υγείας του, ξέρω ότι είναι δύσκολα και δεν θέλει να μιλάει με κάποιον». Να θυμίσουμε πως ο Στηβ Κακέτσης είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία είχαν αποκτήσει και έναν γιο.

«Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω... Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στον δρόμο; Εκτός από μένα, μένουν στον δρόμο και 180 υπάλληλοί μου με τις οικογένειές τους, που έβγαζαν το ψωμί τους από αυτά τα μαγαζιά», δήλωνε ο ίδιος το 2017 στην Espresso.

Όταν ο Στηβ Κακέτσης είχε μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο:

Τραγωδία στην Λήμνο: Νεκρός 27χρονος σε τροχαίο - Βαριά τραυματισμένος ο συνοδηγός

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Λήμνο, με έναν 27χρονο να χάνει τη ζωή και ένα άτομο να τραυματίζεται σοβαρά. Την ίδια στιγμή, δείτε τα λόγια του πατέρα για τον θάνατο της 12χρονης στην Καλλιθέα. Όπως αναφέρει το limnoslive.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Μύρινας – Θέρμων, με τον οδηγό, για ακόμα άγνωστο λόγο, να χάνει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο συγκρούστηκε σε πινακίδα.

Στο αυτοκίνητο βρισκόταν επίσης ένας συνοδηγός, ο οποίος υπέστη τραυματισμούς. Η κατάσταση του ήταν σοβαρή, και για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να λάβει άμεση ιατρική περίθαλψη. Παρόλο που δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, απαιτείται περαιτέρω έρευνα και έρευνα των αρμόδιων αρχών για να διευκρινιστεί η ακριβής αιτία του περιστατικού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share